Kendte18. december 2018

Krybskytte dømt til at se "Bambi" i fængslet

Der bliver taget usædvanlige midler i brug for at straffe krybskytter i USA - senest er en krybskytte blevet dømt til at se Bambi-filmen hver måned i fængslet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-0281241.jpg
 Foto: DR

I den amerikanske delstat Missouri har en dommer været ekstra kreativ, da det kom til at straffe en af statens mange krybskyttere.

David Berry blev sigtet for ulovligt at have dræbt rådyr, for derefter udelukkende at tage hoveder og gevirer og efterlade dyrenes kroppe til at rådne, det skriver CNN.

Det ene år i fængsel, som den skydeglade Berry fik, var dog ikke nok for dommeren.

Robert George, der er dommer i Lawrence county tog nemlig også en af de helt skrappe straffe i brug, da han udover fængslingen besluttede, at krybskytten skulle lide ved at se Disneyklassiskeren Bambi én gang om måneden under sin tid i brummen.

Den slemme jæger blev arresteret den 31. august, sammen med flere familiemedlemmer, og sagen er den nyeste i en lang række af sager mod krybskytter i staten Missouri, hvor de dog forhåbentlig ikke skal til at arrangere store filmaftener i fængslet.

Til sammenligning husker mange nok, da det lille rådyr Bambis mor bliver skudt og dræbt af skytter i klassikeren fra 1942, hvilket har resulteret i våde øjne hos både børn og voksne gennem årene, og som med lidt god vilje får krybskytten til at angre.

Sponsoreret indhold