Kendte10. januar 2017

Åhh! Lille bambi er endt på glatis - hjælpen er heldigvis nær

En lille hjort var forleden kommet i vanskeligheder, da den skøjtede rundt på en frossen sø i den amerikanske delstat Connecticut. Heldigvis var hjælpen lige om hjørnet, som du kan se i denne søde og fantastiske redningsaktion
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bambi.jpg
 (Foto: YouTube)

Vi kender alle scenen fra Disney-filmen, hvor Bambi forvirret skøjter rundt på en frossen sø sammen med sin bedste ven Stampe.

Det går ikke helt godt, og den lille hjort suser forvirret rundt, mens den kæmper en brav kamp for at få styr på sine fire lange ben.

Mandag eftermiddag udspillede et næsten lignede scenarie sig på en frossen sø i Simsbury i den amerikanske delstat Connecticut.

Her havde virkelighedens Bambi nemlig store problemer med at komme på benene – dog uden sin ven ved sin side.

Den lille fyr havde søgt tilflugt på søen efter at være blevet jagtet af en flok prærieulve, men vver gang den lille fyr forsøgte at rejse sig, væltede den - og det hele så ret så sort ud.

Heldigvis for den lille hjort var hjælpen nær – en gruppe dyreglade mænd var nemlig i området, og de besluttede sig for at redde den lille Bambi i land.

Udstyret med tæpper og tov gav de sig således i kast med at redde Bambi på land, hvor den efterfølgende kunne hvile sig og komme til hægterne efter den ufrivillige skøjtetur.

Se den søde video her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold