Kendte22. april 2021

Kristin Cavallari indrømmer: Er en bedre mor efter Jay Cutler-skilsmisse

Realitystjernen er ikke bleg for at indrømme, at trods et brud med sine børns far, så har skilsmissen kun gjort hende til en bedre mor, end hun var tidligere
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er kun knap et år siden, at den 34-årige ”Very Cavallari”-stjerne Kristin Cavallari og Jay Cutler, 37, kunne annoncere, at de skulle skilles efter 10 år sammen.

For det forhold som ellers så ud til at være ganske fryd og gammen i realityserien var ganske vist noget lidt andet, og allerede nu ser den 34-årige realitybabe det positive i bruddet fra den tidligere footballspiller.

Faktisk indrømmer hun, at hun ser sig selv værende en endnu bedre mor, end hun var før til Camden på otte, Saylor på fem og Jaxon på seks.

Det fortæller hun i et interview med HollywoodLife.

- Jeg vil gerne gå så langt at sige, at jeg er en bedre mor på nogle punkter, for jeg har kun mine børn halvdelen af tiden nu. Så når det er min uge, så er jeg enormt tilstedeværende, siger hun og fortsætter:

- Jeg er ikke distraheret af min mobil, eller noget som helst andet. Jeg er sammen med dem. Hvis en af dem flipper ud, eller har brug for mig på anden vis, så formår jeg at blive ved med at være nede på jorden, for jeg ved, at jeg skal sige farvel til dem igen om få dage.

Stjernen har da også haft god tid til at vænne sig til livet som alenemor 50 procent af tiden, da hun og eksmanden allerede en måned efter deres brud blev enige om, hvordan forældreskabet skulle fortsætte.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega653420_003.jpg
 Foto: MEGA

Parret valgte at gå fra hinanden efter 10 år sammen. Foto: MEGA

Ifølge retsdokumenterne som US Weekly fik aktindsigt i tilbage i maj måned lød det, at når Cavallari har børnene, så er Cutler tilladt to opkald til dem om ugen samt to opkald over FaceTime eller Skype, mens det samme gør sig gældende omvendt.

"Uncommon James"-ejeren indrømmer desuden, at hun kun har benyttet sig af en babysitter én gang gennem det seneste år, og at hun ”fuldstændig fortrød det” efterfølgende.

- Mine veninder er meget sådan; ”Lad os gå ud og få drinks, lad os spise noget god mad”, men jeg nægter at skaffe en babysitter. Så man er bare nødt til at finde ud af, hvad der fungerer for en, forklarer hun til spørgsmålet om, hvordan hun bruger tiden, når hun har børnene.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kristin_cavallari_4.jpg
 Foto: MEGA

Kristin Cavallari valgte, trods stor succes, at droppe at fortsætte med sin egen realityserie "Very Cavallari" efter annonceringen af skilsmissen. Foto: MEGA

Ikke altid nemt

Men selvom det lader til, at realitystjernen har fundet rytmen i den nye hverdag, så lader det til, at der også kan være udfordringer ved at stå alene med børnene halvdelen af tiden.

- Det er sværere at opdrage piger, for piger er lig med drama. Der er virkelig meget drama, og Saylors måde at hævne sig på mig er ved at være svær. Hun er meget fast besluttet, når hun ved, hvad hun vil have, og hun stopper ikke, før hun får det, joker hun videre.

Trods for sin åbenhed omkring hendes nye hverdag som alenemor, så er det fortsat ikke meget, hverken hun eller eksmanden ynder at dele ud på de sociale medier om de små.

Kristin Cavallari og Jay Cutler begyndte at danne par tilbage i 2010, og de to sagde deres ”ja” til hinanden i 2013.

null

Sponsoreret indhold