Kendte 10. februar 2021

Gammel kærlighed ruster ikke: Kristin Cavallari spottet sammen med Brody Jenner

Selvom det er mange år siden, de to reality-stjerner datede, så lader det til, at der stadig er god kemi mellem de to
Foto: MEGA

Både den 34-årige Kristin Cavallari og den i dag 37-årige Brody Jenner var nøglepersoner i MTV-hittet ”The Hills”, der kørte over skærmen fra 2006 til 2010.

For selvom de to først havde deres entre i reality-serien i 2007, så var de begge med til at skabe masser af drama og intriger, da de to dannede par kort tid inden, de begge blev en del af succes-serien.

Men det lader bestemt ikke til at have slået deres venskab i stykker.

De to blev nemlig for nylig spottet alene på en strand i Malibu i Californien – og billederne afslører, at der ikke blev lagt skjul på gensynsglæden.

Artiklen fortsætter under billederne

Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Scanpix

Gensynsglæden var ikke til at tage fejl af. Foto: Ritzau Scanpix

Parret er i færd med at filme scener til den kommende anden sæson af spin off-serien ”The Hills: New Beginnings”, hvor det ellers ikke var meningen, Cavallari skulle medvirke.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den første sæson kørte over skærmen i 2019, og her kunne smykke-designeren ikke medvirke, da hun her var i færd med sit eget realityshow ”very Cavallari”.

Hun besluttede dog i maj 2020 at annoncere, at hun efter sin skilsmisse med Jay Cutler ikke længere ønskede at fortsætte indspilningerne.

I stedet besluttede hun, at hun alligevel gerne ville være en del af ”The Hills”-spin off’et.

Det fortalte hun tilbage i marts 2020 i et interview med Entertainment Tonight.

- Ja, jeg kommer til at optræde i serien. Jeg ved ikke, hvor meget jeg kan og må sige, men jeg ender jo altid med at sige for meget, det er også det, folk forventer af mig, lød det fra hende.

- Jeg er spændt! Jeg glæder mig faktisk og er meget spændt på det hele. Jeg tror, det bliver supersjovt at vende tilbage og se alle mine gamle venner.

Nu er optagelserne så for alvor i gang, og seerne kan så i hvert fald se frem til et angiveligt flirtende gensynsøjeblik med Brody Jenner.

Cavallari kommer dog kun til at optræde i få afsnit, og hun vil altså ikke indgå som en del af det originale cast som blandt andet Heidi Montag, Spencer Pratt, Audrina Patridge og Kaitlyn Carter.

Sponsoreret indhold