Kendte 13. oktober 2020

Kristin Cavallari åbner op: Derfor sluttede hun ”Very Cavallari” efter skilsmisse

Efter tre sæsoner besluttede den 33-årige reality-stjerne at stoppe sin serie ”Very Cavallari”. Nu fortæller hun for første gang, hvorfor hun valgte ikke at fortsætte trods stor succes
Foto: MEGA

Ikke nok med at det kom som en overraskelse for de fleste, at Jay Cutler og reality-stjernen Kristin Cavallari tidligere på året meddelte, at de efter 10 år sammen skulle skilles.

Så kom det muligvis som en endnu større overraskelse for fans af ”Very Cavallari”, at den tidligere ”The Hills”-stjerne nu valgte at trække stikket og ikke fortsætte med en fjerde sæson af den populære reality-serie.

Det meddelte den 33-årige Kristin på sin Instagram tilbage i maj måned, men kun med beskrivelsen af, at hun skulle starte et nyt kapitel i sit liv. Fans spekulerede dog allerede dengang i, at det handlede om, at Jay normalt havde en stor rolle i serien, og nu hvor de to skulle skilles, ville han ikke længere være en del af den.

Kristin selv har dog ikke før nu selv sat ord på, hvorfor hun helt præcist valgte at trække stikket på sin ellers populære serie.

Det gør hun i et nyt interview med Kelly Clarkson i det nyeste afsnit af ”The Kelly Clarkson Show”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var en svær beslutning. Men, det var helt sikkert også den rette beslutning. Så snart jeg havde taget den, så der kunne jeg mærke en form for lettelse, fortæller hun og uddyber overfor Clarkson:

- Jeg havde så meget angst omkring det. Mit liv har ændret sig så meget. Jeg har tre små børn, og selvom jeg er fra reality-tv-verdenen, så har jeg altid på en eller anden måde holdt dele af mit liv privat, jeg har altid sørget for, at kameraerne kun er tilpas tæt på.

Foto: MEGA

Kristin Cavallari og Jay Cutler dannede par i 10 år, og de to blev gift tilbage i 2013. De har sammen tre børn. Foto: MEGA

Men trods mere end 16 års erfaring inden for reality, så besluttede Kristin, at nu var det slut, og at det ikke længere var muligt for hende at holde kameraerne på den ønskede afstand, hvis hun skulle fortsætte med at filme.

- Jeg havde ikke lyst til, at min skilsmisse skulle vises på tv, og at mine børn skulle kunne se det en dag. Så derfor valgte jeg at træde væk.

”Very Cavallari” startede tilbage i 2018, og serien skildrede reality-stjernens liv i alle dets facetter og viste særligt hendes kamp for at få hendes smykkemærke ”Uncommon James” op at køre og senere udvide sig større og større.

Sponsoreret indhold