Kendte 21. oktober 2021

Kristin Cavallari indrømmer: Datede Jay Cutler efter skilsmisse

For halvandet år siden chokerede realitystjernen verden med nyheden om, at hun og manden skulle skilles. Hvad årsagerne bag var, holdt de to dog for sig selv – men nu er der kommet andre boller på suppen
Foto: MEGA

Efter 10 års parforhold og syv års ægteskab kunne den 34-årige Kristin Cavallari i maj sidste år annoncere, at hun og manden, Jay Cutler skulle skilles.

Noget, der kom bag på de fleste – især fans af Cavallaris egen realityserie ”Very Cavallari”, hvor alt ellers udstrålede fryd og gammen mellem de to.

Siden er det ikke meget, som hverken hun eller eksmanden har fortalt om årsagerne bag deres brud, men Cavallari kunne efterfølgende fortælle, hvordan de to holdt meget privat, men at ”producerne så ting, men de viste det ikke i showet”, og at beslutningen om at lade sig skille bestemt ikke ”skete over natten”.

Men under en samtale med Kaitlyn Bristowe i podcasten ”Off the Vine” fortæller realitystjernen mere uddybende om parrets skilsmisse.

- Jeg havde ikke lyst til at være i et giftigt forhold længere, og jeg var nødt til at stoppe det, fortæller hun og fortsætter:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Men det har så også gjort det sværere for mig, og det har da også i nogle måneder fået mig til at sætte spørgsmålstegn ved, om det var det rette valg.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Forsøgte på ny

Netop det, om det var det rette valg, nagede både hende og Jay Cutler så meget, at de på et tidspunkt begyndte at date hinanden igen.

- Der har helt sikkert været tidspunkter i løbet af de sidste 18 måneder, hvor jeg har haft det sådan: ”Er det her det rigtige?”. Så Jay og jeg var faktisk på nogle dates for flere måneder siden, lyder det ærligt fra Cavallari, der uddyber:

- Men, så kunne jeg mærke, at gnisten bare ikke var der længere.

Det rette valg

Den 34-årige realitystjerne fortæller videre, at hun i dag er glad for, at de to valgte at forsøge at give forholdet endnu en chance, da det fik hende til at være sikker i sin sag, at ”det var det rette valg”.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Trods det er mere end halvandet år siden parret fortalte, de skulle skilles, så er skilsmissen endnu ikke endeliggjort.

Parret fik i løbet af deres 10 år sammen sønnerne Camden på ni, Jaxon på syv og datteren Saylor på fem.

Sponsoreret indhold