Kendte23. september 2020

Ærlige Kristin Cavallari: Derfor blev vi skilt

Efter ti års ægteskab besluttede Kristin Cavallari og Jay Cutler sig for at gå fra hinanden. Nu forklarer realitystjernen, hvad der gik galt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kristen-cavallari_0.png
 Foto: MEGA

I april kunne den amerikanske realitystjerne Kristin Cavallari meddele, at hun og ægtemanden Jay Cutler havde besluttet sig for at gå fra hinanden.

Chokskilsmissen kom bag på flere af Kristins fans, men ifølge "Very Cavallari"-stjernen var der mange ting i ægteskabet, som folk ikke kendte til.

- Jeg har altid tænkt, at det var interessant, når folk kaldte os for "couple goals". Jeg havde det sådan: "I skulle bare vide", siger Kristin Cavallari til People.

Kristin fortæller, at ægteskabet med Jay Cutler gik helt fra hinanden under indspilningerne til sidste sæson af parrets fælles realityserie, "Very Cavallari".

- Vi holdte i høj grad en masse ting privat. Producerne så ting, men de viste det ikke i showet, hvilket er godt, for jeg vil aldrig nogensinde have, at mine børn skal se det, siger hun og fortæller, at beslutningen om at gå fra Jay ikke var nem at tage.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-07-04_kl._15.56.19.png
 Foto: MEGA

Ifølge Kristin Cavallari kunne det ganske enkelt ikke lade sig gøre at løse problemerne med Jay Cutler. Efter ti års forhold gav hun op. (Foto: MEGA)

- Vi prøvede virkelig, virkelig meget i flere år. Det var den sværeste beslutning, jeg nogensinde har taget.

Parret nåede at være sammen i næsten ti år og har tre børn, Camden Jack Cutler på syv, Jaxon Wyatt Cutler på fem og Saylor James Cutler på fire, sammen og for nu, er det børnene, der er fokus på.

- Han betyder stadig så meget for mig, og jeg taler med ham næsten hver dag. Vi har tre børn sammen. Han kommer til at være i mit liv for evigt.

- Jeg mødte Jay, da jeg var 23. Jeg var en baby. Jay og jeg havde så meget kærlighed for hinanden, men vi blev voksne. Når du arbejder på noget i så mange år, og intet ændrer sig, så tror jeg, at du bliver nødt til at tage en beslutning. Vi vil alle gerne være lykkelige.

Kristin Cavallari har været et kendt realitynavn siden sin medvirken i serien "Laguna Beach" og sidenhen også i "The Hills", der kørte på MTV.

"Very Cavallari" kan i Danmark ses på Hayu.

Sponsoreret indhold