Kendte 11. oktober 2021

Kristin Cavallari afkræfter endeligt: Jeg er single

Det er kun lidt mere end en måned siden, det blev rygtet, at realitystjernen havde fundet kærligheden igen efter skilsmissen fra Jay Cutler
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter ”Very Cavallari”-stjernen Kristin Cavallari sidste år kunne annoncere, at hun og eksmanden Jay Cutler skulle skilles efter 10 år sammen og syv års ægteskab, har der ofte floreret rygter om, hun har fundet kærligheden på ny.

Senest med countrystjernen Chase Rice, efter flere kilder tæt på kunne fortælle, hvordan de to ikke kunne få nok af hinanden.

Men i en spørgerunde på sin Instagram kunne tv-stjernen i weekenden afkræfte, at hun er i et forhold, efter en følger spørger, hvorvidt hun dater eller ej.

- På en måde så jo, jeg dater eller har datet. Men det er ikke noget seriøst – jeg har bare haft det sjovt. Jeg har ikke haft lyst til at have en kæreste, og jeg dater heller ikke nogen lige nu, skriver hun.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Hun understreger desuden videre og forsikrer sine mere end fire millioner følgere, at når der en ny mand i hendes liv, så fortæller hun det.

- Jeg lover, at så snart jeg er sammen med en, der er værd at fortælle om, så vil jeg være den første, der laver en post omkring det, skriver hun og hentyder til mediernes historier om hende, der ofte florerer på nettet.

Noget, som hun ofte refererer til i sine spørgerunder og kommenterer ”sjældent passer”.

Men selvom hun endnu ikke har fundet den eneste ene efter sin skilsmisse fra den tidligere amerikanske fodboldspiller Jay Cutler, så er hun åben for muligheden, og ikke mindst tanken om at skulle giftes igen.

- Jeg ved, at jeg vil gå ned ad kirkegulvet igen. Jeg har dog bestemt ikke travlt med det. Jeg har det virkelig godt med at være alene lige nu.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Kristin Cavallari nåede at danne par i 10 år, inden de i april måned 2020 annoncerede, de skulle skilles. Foto: MEGA

- Jeg har arbejdet enormt meget med mig selv, noget jeg havde brug for, det seneste halvandet år, og jeg er endelig ved at være et sted, hvor jeg potentielt er klar til et forhold, skriver hun videre.

Kristin Cavallari har tre børn sammen med eksmanden. Camden på ni, Jaxon Wyatt på syv og Saylor James på fem.

Men trods tre børn fortæller hun videre, at hun er klar til flere, hvis ham, hun skulle falde for, ikke har nogen børn og ønsker det.

Sponsoreret indhold