Kendte9. juli 2022

Kristin Cavallari fortryder ikke skilsmisse: – Det bedste jeg har gjort

Det er mere end to år siden, realitystjernen søgte om skilsmisse fra eksmanden, Jay Cutler efter syv års ægteskab – og fejringen er hun endnu ikke færdig med
Kristin Cavallari
Kristin Cavallari er på ingen måde færdig med at understrege, hvor lykkelig hun er for, hun og eksmanden blev skilt.
 Foto: MEGA

Det var ganske overraskende, da Kristin Cavallari og Jay Cutler i april 2020 annoncerede, at de efter 10 års forhold – hvoraf de var gift i de syv af dem – nu skulle skilles.

Hvorfor ægteskabet mellem dem pludseligt var gået skævt, fortalte ingen af de to, men den 35-årige realitystjerne har siden flere gange forklaret, hvordan kærligheden brast, og at hun i sidste ende ikke længere ønskede at være i et “giftigt forhold”.

I juni faldt de sidste detaljer om skilsmissen så endelig på plads, og det fik Jay Cutler til at indrømme, at han havde “holdt en fest”.

Noget, som Cavallari kun kunne smile over, da hun kækt kommenterede, hvordan hun selv havde “festet de sidste to år”.

Artiklen fortsætter under billedet

Kristin Cavallari
 Foto: MEGA

Og noget tyder på, at “The Hills”-stjernen fortsat ikke er færdig med at feste over sin skilsmisse. Hun er i hvert fald ikke færdig med at understrege, hvor glad hun er for at være ude af ægteskabet.

Under et nyligt besøg i podcasten “School of Greatness” indrømmer hun i hvert fald, at skilsmissen er “det bedste, jeg nogensinde har gjort”.

Det skriver PageSix.

– At være i et ulykkeligt forhold, det fungerede ikke for mig. Og jeg vidste faktisk i lang tid inderst inde, at jeg var nødt til at gøre det, fortæller hun og fortsætter:

– Men det var det mest skræmmende, jeg nogensinde har gjort, at jeg skulle have en skilsmisse.

Gennem de seneste år har realitystjernen da også måtte svare på spørgsmål fra sine følgere om, hvorvidt hun skulle have fundet kærligheden på ny, efter bruddet.

Men det var altså først tidligere i år, hun kunne fortælle, hvordan hun først nu føler sig klar til at skulle være i et nyt forhold.

– Jeg har helt ærligt haft brug for ro de sidste to år til at komme mig og bearbejde nogle svære ting. Jeg har datet lidt hist og her, men der har ikke været noget seriøst. Men jeg er endelig kommet til et sted, hvor jeg er klar til at være i forhold, lød det fra hende i april.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kristin_cavallari_og_jay_cutler_1.jpg
 Foto: MEGA

I podcasten fortæller hun desuden, hvordan hun føler, livet er med hende og “spændende”:

– Og jeg er faktisk bare klar til, hvad end der kommer min vej, lyder det fra hende.

Cavallari og Cutler har sammen sønnerne Camden på ni, Jaxon på otte og datteren Saylor på seks, og det var blandt andet aftalen om, hvordan forældremyndigheden skulle deles, der var skyld i, skilsmissen trak ud.

Sponsoreret indhold