Kendte5. april 2022

Kristin Cavallari hudløst ærlig: Klar til kærlighed og baby

Så sent som i oktober kunne den tidligere realitystjerne slå fast, at hun på ingen måde var klar til at finde en kæreste, efter sin skilsmisse fra sportsstjernen Jay Cutler
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Piben har uden tvivl fået en anden lyd for den 35-årige smykkedesigner og tidligere realitystjerne Kristin Cavallari.

For efter hun og eksmanden, Jay Cutler i april 2020 kunne annoncere, at de skulle skilles efter syv års ægteskab og mere end 10 års forhold, slog hun så sent som sidste år fast, at hun endnu ikke var klar til at finde kærligheden på ny.

Men i weekenden kunne hun, under en spørgerunde for sine mere end fire millioner følgere på Instagram, fortælle, at det har ændret sig.

– Lad os starte med at få én ting på det rene. Jeg har helt ærligt haft brug for de sidste to år til at komme mig og bearbejde nogle svære ting. Jeg har datet lidt hist og her, men der har ikke været noget seriøst, indleder hun og fortsætter:

– Men jeg er endelig kommet til et sted, hvor jeg er klar til at være i et forhold.

Cavallari er ellers et par gange blevet beskrevet værende i et forhold med blandt andet komikeren Jeff Dye, og siden countrystjernen Chase Rice.

I begge tilfælde nægtede Cavallari, at der var mere i forholdene end blot venskab.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/kristin_cavallari.jpg
 Foto: MEGA

Kristin Cavallari i marts til 57th Academy of Country Music Awards. Foto: MEGA

I sin story afslører hun dog ikke, hvorvidt hendes svar betyder, at hun lige nu ser en fast, men hun overlader alligevel en anelse til fantasien:

– Lad os bare sige det sådan, når du formår fuldstændig at lukke ét kapitel, så er det helt vildt, hvad man så pludselig tiltrækker sig.

Det er da heller ikke mange dage siden, fans af Cavallari følte sig overbeviste om, at hun allerede havde fundet en ny fyr.

Hun blev nemlig spottet være ret intim med ingen anden end den tidligere "Bachelor"-stjerne Tyler Cameron.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega844696_001.jpg
 Foto: MEGA

Det gik hedt for sig mellem Kristin Cavallari og Tyler Cameron. Foto: MEGA

Der gik dog ikke længe, før det blev bekræftet, at der altså kun var tale om et photoshoot til Cavallaris nyeste kampagne.

Klar i mælet

Selv om Cavallari umiddelbart stadig er på jagt efter kærligheden, så er hun i hvert fald helt klar i mælet om, hvem det ikke skal være, når det kommer til at finde en partner.

– Jeg er uden tvivl færdig med narcissistiske røvhuller, siger hun videre.

Udover at være klar til at finde kærligheden, så afslører hun videre, at hun ikke er helt afvisende overfor endnu en lille en:

– Mit liv føles meget fuldendt med tre børn, meeeeen.

Sponsoreret indhold