Kendte22. maj 2020

Efter skilsmissen: Kristin Cavallari siger farvel til populær realityserie

Realitystjernen Kristin Cavallari er klar til at starte et helt nyt kapitel i sit liv og siger derfor farvel til den populære realityserie "Very Cavallari"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kristen-cavallari_0.png
 Foto: MEGA

Kristin Cavallari har trukket stikket på sin realityserie efter skilsmissen fra den tidligere amerikanske fodboldspiller, Jay Cutler.

"The Hills"-stjernen kunne tirsdag meddele sine Instagram-følgere, at hun ikke længere har tænkt sig at fortsætte indspilningerne til serien.

- Som jeg starter det her nye kapitel i mit liv, har jeg besluttet mig for ikke at fortsætte med "Very Cavallari", skriver hun og fortsætter:

- Jeg har fuldstændig elsket min tid med at filme, og jeg er så taknemmelig til E! Entertainment for at have gjort den her rejse mulig.

- Til alle fansene: Jeg kan ikke takke jer nok for al jeres støtte.

Sæson tre af serien er netop blevet færdiggjort for få måneder siden. Kort tid efter annoncerede Kristin og Jay, at de var gået fra hinanden.

Flere spekulerer nu i, om beslutningen om at slutte serien også handler om, at det ikke længere ville være muligt at have Jay med, og han har ifølge flere af Kristins Instagram-følgere udgjort en stor del af serien.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Ingen Jay, ingen seere. Ingen seere, ingen serie, skriver en følger.

- Måske er det, fordi Jay udgjorde hele showet?, skriver en anden.

Kristin Cavallari fik sit realitygennembrud med serien "Laguna Beach: The Real Orange County" efterfulgt af "The Hills", der begge blev vist på MTV:

"Very Cavallari" kørte i tre år og kan i Danmark opleves på Hayu.

Sponsoreret indhold