Kendte17. maj 2022

Kourtney og Travis gift: Se Kardashian-søstrenes mystiske opførsel

Søndag blev 43-årige Kourtney Kardashian gift med den tre år ældre Blink-182-trommeslager Travis Barker
https://imgix.seoghoer.dk/kourtney-barker.jpg
 Foto: MEGA

Siden den ældste Kardashian-søster og hendes helt store kærlighed blev forlovet i oktober sidste år, er det i den grad gået stærkt mellem de to turtelduer.

Kourtney Kardashian har blandt andet nået at smadre sin forlovelsesring – og parret har ad flere omgange optrådt offentligt sammen på røde løbere, hvor de i den grad har gjort en dyd ud af at give fotograferne den bedste oplevelse, når de har givet den fuld skrald på snaveriet.

Det er heller ikke mange uger siden, at det tydeligt forelskede par blev gift i Las Vegas. Desværre var ægteskabet ugyldigt, fordi de to hverken havde søgt eller modtaget deres vielsesattest.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/mega786632_001_0.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Men denne weekend skulle det være. Igen. Og Kourtney og Travis blev således søndag gift i et retsshus på øen Anacapa i Californien.

Hverken de to turtelduer eller Kardashian-søstrene gjorde et stort nummer ud af brylluppet på sociale medier på selve bryllupsdagen. Måske for ikke at tiltrække sig al for meget opmærksomhed fra fotografer og andre nysgerrige.

I hvert fald var det en særdeles mystisk opførsel fra særligt Kim og Khloé Kardashian, der begge havde travlt med at dele alt andet end bryllupsopslag søndag.

Midt i kærlighedsfesten delte Kim Kardashian nemlig pludselig et foto af sig selv, hvor hun viste sin forholdsvis nye hårfarve frem. Khloé gik bananas i billeder af både mavemuskler og sin spritnye page.

Artiklerne fortsætter under Instagram-opslagene …

Det er dog ikke, fordi brudeparret selv har været flittige til at dele billeder fra den store dag. Tværtimod.

Og hvis planen var at undgå paparazzifotografer, så lykkedes det desværre ikke helt for parret, der blev taget på fersk gerning af en fotograf fra det amerikanske medie TMZ.

Sådan så Kourtney og Travis ud, da de søndag blev smedet sammen:

Sponsoreret indhold