Kendte 12. maj

Kourtney Kardashian dybt ulykkelig: Smadrer forlovelsesring

Den 43-årige Kardashian-søster var overbevist om, at hun havde styr på situationen, da hun tog sin forlovelsesring af
Foto: MEGA

Det virkede umiddelbart som en god idé at lægge sin svinedyre forlovelsesring ved siden af sig, da vasketøjet skulle lægges sammen.

Sådan tænkte den garvede realitystjerne og businesskvinde, Kourtney Kardashian, da hun skulle ordne vasketøj, og den store diamantring kom i vejen.

I det nyeste afsnit “The Kardashians” bider familiens overhoved, Kris Jenner, mærke i, at datteren pludselig ikke har sin forlovelsesring på, som ellers siden oktober sidste år, hvor den 46-årige Blink-182-trommeslager, Travis Barker, friede, har været som limet på hendes ringfinger.

– Den er faktisk ved at blive repareret, tilstår Kourtney Kardashian, der desuden beskriver episoden som “en af de værste ting”, hun nogensinde har gjort.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Instagram

Kourtney Kardashian med den forlovelsesring, hun ved et uheld kom til at træde på. Foto: Instagram

– Jeg sad på gulvet og lagde sweatshirts sammen. Jeg tog min ring af og lagde den ved siden af mig på gulvet og tænkte, at den ville være i sikkerhed lige ved siden af mig, forklarer den ældste Kardashian-søster.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efterfølgende rejste hun sig op og glemte tilsyneladende alt om ringen på gulvet – lige indtil hun ved et uheld trådte på den. Og det var således her, at ringen, der har en værdi på cirka 1 million dollars, gik i stykker.

Selv om Travis Barker, som “The Kardashians”-stjernen for ganske nylig blev gift med i Las Vegas, tog hele situationen ganske pænt – og i øvrigt fluks sendte ringen til reparation – havde Kourtney mere end almindeligt vanskeligt ved at ryste oplevelsen af sig.

– Det gav mig virkelig et nervøst sammenbrud. Jeg havde det sådan, at det her er den smukkeste ting, som jeg nogensinde har haft i hele mit liv, og hvordan kunne jeg gøre det?, lyder det i den nyeste episode af realityhittet, hvor hun og resten af Kardashian-klanen selvsagt har hovedrollerne.

Hør hele Kourtney Kardashians forklaring om sin ødelagte forlovelsesring i “The Kardashians” på Disney+.

Sponsoreret indhold