Kendte 7. april

Kourtney Kardashian afslører: Det skete der i virkeligheden efter hemmeligt bryllup

Tingene gik umiddelbart ikke helt efter planen, da den ældste Kardashian-søster og Blink-182-trommeslageren i weekenden valgte at blive gift i Las Vegas
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Garvede fans af Kardashian-klanen har naturligvis allerede mere end blot bemærket, at Kourtney Kardashian, 42, og hendes musikerkæreste, 46-årige Travis Barker, svæver på en lyserød sky.

I oktober sidste år var hr. Barker på knæ – og den forelskede Kardashian-søster gav naturligvis sit ja til at gifte sig med sin på det tidspunkt forholdsvis nyfundne kærlighed.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Rygterne har lydt, at de to ønskede sig et intimt bryllup med de allernærmeste. Men i weekenden tog de to således forskud på kærlighedsglæderne og giftede sig i Las Vegas.

Desværre er ægteskabet ikke gældende, fordi parret hverken har modtaget eller søgt om deres vielsesattest.

Men det er der altså umiddelbart en helt logisk forklaring på.

I et interview med Jimmy Kimmel, hvor flere andre medlemmer af Kardashian-klanen også er til stede, sætter den ældste søster nemlig ord på, hvad der i virkeligheden skete, efter hun og trommeslageren blev viet af ”Elvis”.

Det er nemlig således ganske rigtigt, at Kourtney Kardashian og Travis Barker ikke ejer en vielsesattest fra brylluppet. Men ifølge ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen er årsagen, at kontoret, hvorfra parret skulle have fat i attesten, var lukket på det tidspunkt.

Parret blev smedet sammen klokken 02.00 om natten, men kontoret åbnede således først om morgenen klokken 08.00.

De to kunne dog ikke vente de seks timer med at blive gift – og få deres vielsesattest. Og derfor er ægteskabet ugyldigt.

Sponsoreret indhold