Kendte16. september 2019

Kourtney og Kim i kæmpe skænderi: Du er et ynkeligt menneske!

Kourtney Kardashian, som tidligere på året fyldte 40 år, overvejede at droppe den lang tids planlagte 40-års fødselsdag, efter hun kom op i et voldsomt skænderi med sin yngre søster Kim Kardashian.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-09-16_kl._12.21.41.png
 (Foto: MEGA)

Af Emilie Nørregård-Nielsen

Dramaet begyndte i søndagens episode af KUWTK, hvor den travle Kourtney rakte ud til Kim for at få hjælp til planlægningen af festen og ikke mindst outfittet.

Kourtney inviterede derfor Kim over for at udvælge et outfit, som hun og hendes stylister havde valgt ud.

Men søsteren Kim havde meget stærke negative holdninger og var specielt ikke bange for at udtrykke dem. Kourtney sagde efterfølgende, at det var typisk af Kim at være utilfreds med alt.

- Hun behøver ikke være så ondskabsfuld, fortæller Kourtney ifølge PEOPLE i søndagens episode af KUWTK.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-09-16_kl._12.21.49.png

Kourtney og Kim ender i et opheder skænderi. Foto: MEGA

Kourtney, der før har givet udtryk for usikkerheden omkring at fylde 40 år og ikke mindst være den ældste af en søskendeflok på fem, sagde, at det ikke var den slags energi, hun havde brug for lige nu, især ikke når det hele er så overvældende.

- Du er ynkelig!

Dage senere tog søstrene diskussionen videre over telefonen, og det var bestemt ikke pæne ord, der blev sagt. Søstrene med det ellers så tætte forhold skrev ting såsom ”du er et ynkeligt menneske, som ikke forstår ikke problematikken, fordi du pludselig er blevet til sådan en menneskeven som taler om alle verdens problemer”.

Kourtney responderede derefter med ”Gud, hvor er du en ubetydelig kvinde”

Situation blev kun forværret, da Kim anklagede Kourtney for at stjæle hendes tøjstil, det nægtede Kourtney dog meget hurtigt.

Kourtney udtalte derefter – mellem skænderiet med søsteren og sin egen angst om at fylde 40 – at hun ikke længere havde lyst til at holde en kæmpe fest, hvor alt opmærksomheden var rettet mod hende.

Det hele løste sig i sidste ende

Med støtten fra den anden søster Khloe Kardashian besluttede Kourtney sig dog for at fortsætte med festen.

Få dage før festen blev afholdt, fandt Kim en kjole fra Donatello Versace, som hun sagde ville passe perfekt på hendes søster. Kourtney var enig, kjolen var perfekt.

Selv om alt løste sig i sidste ende, fortalte Kim i søndagens afsnit af KUWTK, at hun stadig var sur på Kourtney og stylisterne, men at det ikke var nu de skulle have den diskussion.

Sponsoreret indhold