Kendte6. september 2019

Khloé Kardashian efter utroskabsskandalen: Kom videre!

Khloé Kardashian er klar til at komme videre, efter hun for syv måneder siden blev single
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/upiphotostwo451595.jpg
 Foto: MEGA

Det er syv måneder siden, at Tristan Thompson var Khloé Kardashian utro med Jordyn Woods, og nu er realitystjernen klar til at komme videre i sit liv.

Det fortæller hun i et interview med Ryan Seacrest.

- Jeg er ikke sådan en, der bærer nag. Hvis jeg gør det, så kommer det kun til at påvirke mig selv. Det kapitel er afsluttet for mig, fortæller Khloé i interviewet.

Her spørger Ryan Seacrest hende også, hvordan hun havde det med, at Jordyn havde prøvet at række ud til hende med et brev.

- Jeg vil gerne have, at vi alle kommer videre, og at vi er glade, succesrige mennesker. Jeg vil bare gerne have, at alle er bedre mennesker hver dag, og det vitterligt, sådan jeg føler det, lyder det fra Khloé.

I den nye sæson af "Keeping up with the Kardashians", får vi at se, at Tristan meget gerne vil have mulighed for at sige undskyld til Khloé, efter at han var hende utro. Hvorvidt de to rent faktisk har talt ud om hele situationen vides ikke, men i interviewet med Ryan Seacrest fortæller Khloé lidt om, hvordan hun har det med undskyldninger.

- Jeg ved, at alle begår fejl. Jeg tror, at det handler om hvordan du håndterer det, og jeg tror, at din undskyldning skal være så stor som den respektløshed var, fortæller Khloé.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_9793661c.jpg
 Foto: MEGA

Khloé Kardashian og Tristan Thompson gik fra hinanden tilbage i februar. (Foto: MEGA)

Khloé Kardashian er altså klar til at komme videre i sit liv, efter de seneste traumatiske måneder. Spørgsmålet er så, om Tristan Thompson er klar til at gøre det samme.

Forleden kom det nemlig frem, at den tårnhøje basketballspiller var klar til at vinde Khloé tilbage, og at han ville gøre alt, hvad der stod i hans magt, for at få det til at ske.

Derfor havde han blandt andet været ude og investere i en Porsche til næsten 3,5 millioner kroner, som han har givet Khloé i gave.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/rs_634x1025-190414185457-true-thompson-birthday-party.jpg
 Foto: Instagram

Første gang Khloé Kardashian så Tristan Thompson efter utroskabsskandalen, var ved datteren Trues 1 års fødselsdag. (Foto: Instagram)

Som tak for den flotte gave, har Khloé angiveligt valgt at invitere Tristan til "Taco Tuesday" hjemme hos hende. Han er altså et skridt tættere på at være tilbage i varmen hos Kardashian-søsteren, som han har været utro op til flere gange.

Der har tidligere været forlydender om, at Tristan ville invitere Khloé på ferie til Grækenland, så de kunne få klinket skårene fra deres tre år lange forhold.

null

Sponsoreret indhold