Delte dette feriebillede fra paradis: Kort efter blev hun kvalt i sit eget badetøj

(Foto: Instagram/Catherine Johannet)

- Jeg har fundet paradis, og det hedder Isla Ina.

Ordene stammer fra 23-årige Catherine Johannet, og det paradisiske billede af hende på en bounty-strand har hun selv taget.

Iført en spraglet bikini og et par store solbriller boltrer den unge kvinde rundt i vandkanten – og smilet er ikke til at tage fejl af: Catherine nyder sine smukke og eksotiske omgivelser.

Men feriebilledet blev det sidste fra Catherine. For hendes paradistur blev forleden forvandlet til et ufatteligt og uforståeligt mareridt.

Catherine blev søndag fundet myrdet i sit paradis.

Og de foreløbige konklusioner fra politi og efterforskere er, at Catherine blev brutalt myrdet af ukendte gerningsmænd, der brugte hendes spraglede badetøj til at kvæle hende ihjel.

Det skriver Daily Mail.

Liget af Catherine Johannet, fra Scarsdale, New York, blev søndag eftermiddag fundet på en sti på Bastimentos Island, der ligger i den nordlige del af Panama.

Torsdag omkring klokken 10.00 havde den unge kvinde – der var alene på sin backpackertur – forladt sit hostel på Colon Island for at besøge en nærliggende strand.

Men da hun ikke dukkede op fra endagsturen som planlagt, blev personalet på kvindens hostel bekymret, og de meldte hende savnet til det lokale politi.

Det sidste livstegn fra den smilende studerende var dét paradis-foto, som hun delte på sin Instagram-profil for en uge siden. Billedet viste Catherine i vandet ved Isla Ina.

- Jeg har fundet paradis, og det hedder Isla Ina, skrev Catherine som kommentar til billedet.

Politi og frivillige finkæmmede efterfølgende området, og søndag klokken 14.11 gjorde en politibetjent så dette grusomme fund på en vandresti på Bastimentos Island. Politiets konklusion er, at den unge pige blev kvalt med en strandkjole, som hun bar ud over sin spraglede bikini den skæbnesvangre dag.

Mandag måtte hendes forældre og søskende flyve den lange vej fra New York til Panama for at identificere liget af deres elskede datter og søster.

Efter den tragiske nyhed valgte Catherines søster Laura at takke for de hjælp og bønner, de modtog, mens de ængstelige ventede på nyt.

På sin Facebook-profil skrev hun søndag aften:

'Hej venner. Tak for jeres støtte, mens vi forsøgte at finde min lillesøster. Alle jeres delinger og kontakt til andre fik os til at føle, at vi gjorde noget, mens vi var fanget her. Det vil vi altid sætte pris på. Desværre har vi i dag fået at vide, at hun er død. Min familie mindes nu alle de smukke øjeblikke med vores grinende, eventyrlystne og varme lille pige. Hun var der altid til at lytte og nyde livet med sine elskede'.

Og Catherines bror Paul har hyldet hende på Facebook.

Catherine Johannet vil blive bisat i New York i morgen, lørdag.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close