Tog dette foto af sin kæreste: Kort efter blev hun bortført og myrdet

Foto: Privat

Iført sportstøj, sneakers og solbriller sidder hun på cyklen med et stort smil malet i ansigtet.

Hun har ikke den fjerneste idé om, at hun om kort tid vil blive udsat for det værst tænkelige: At blive kidnappet og herefter brutalt myrdet og smidt i en grav.

Hendes kæreste – der tog det sidste billede af hende – ved heller ikke, at han tre dage senere vil stå i sit livs værste mareridt, når han får besked om, at liget af hans kæreste er blevet fundet i en grav.

Sidste sommer – 19. juli 2016 – blev en uskyldig cykeltur begyndelsen på en makaber drabssag i den amerikanske delstat Ohio.

Her var 20-årige Sierah Joughin på cykeltur med sin kæreste i Metamora, et øde område i Fulton County.

Parret cyklede rundt i området og nød det gode vejr. Omkring klokken 18.45 valgte de at skilles for at cykle hver sin vej hjem – inden da havde kæresten taget et billede af Sierah Joughin, der skulle vise sig at blive det allersidste af hende.

Det sidste foto af Sierah kort før, at den unge studerende forsvandt. Foto: Privat

For Sierah Joughin nåede aldrig hjem. I stedet forsvandt hun som dog for solen.

Hendes familie og kæreste blev bekymrede, da hun ikke vendte hjem som aftalt, og de slog alarm til politiet i Fulton County, der efterfølgende finkæmmede området, hvor parret havde cyklet.

Der skulle dog gå tre dage, før at politiets – og familiens – bange anelser blev til virkelighed.

22. juli om aftenen blev liget af en ung kvinde fundet i en lille grav på Country Road 7 – ikke langt fra det sted, hvor man kort forinden havde fundet hendes efterladte cykel.

Efterlysningen. Foto: Privat

Liget viste sig at tilhøre 20-årige Sierah Joughin. Hendes hænder og fødder var bundet sammen – og en efterfølgende obduktion viste, at hun var blevet kvalt til døde. Obduktionen viste ikke tegn på, at den unge kvinde var blevet seksuelt forulempet.

Mistanken faldt hurtigt på en 57-årig mand ved navn Dean Worley. Han har tidligere afsonet flere års fængsel for at have kidnappet en 26-årig kvinde på cykel tilbage i 1990. Politiet fandt både håndjern, gaffatape og reb på hans ejendom i Delta.

Sierah skulle efter planen begynde på universitet efter sommerferien. I stedet blev hun myrdet. Foto: Privat

Desuden fandt efterforskerne også et hemmeligt rum i hans lade fyldt med udstyr, der kunne bruges til at holde kvinder fanget. Bag en række høstakke fandt politiet flere par kvindetrusser.

57-årige Dean Worley er tiltalt i sagen. Retssagen begynder til januar. Han risikerer dødsstraf, hvis han kendes skyldig.

Det er bestemt ikke første gang, at USA er blevet ramt af bestialske kidnapningssager.  I november 2016 gjorde politiet i Spartanburg County, South Carolina et gruopvækkende fund på en stor landejendom.

I en container fandt de en 30-årig kvinde, der havde været meldt savnet i omkring to måneder.

Kvinden – 30-årige Kala Brown – sad lænket fast til væggen med en stor kæde om halsen og var blev voldtaget gentagne gange i løbet af sit to måneder lange mareridt.

Samme år – i november – forsvandt 34-årige Sherri Papini under en løbetur nær sit hjem – og først tre uger senere blev hun fundet, lænket og svært medtaget, i en vejkant. Hendes dybt chokerede ægtemand valgte efterfølgende at komme med en udtalelse:

- Hendes nu udmagrede krop vejede 39 kilo og var dækket af mangefarvede mærker, svære brandmærker, røde udslæt og mærker efter kæder. Hendes kendetegnende lange blonde hår var blevet klippet af, sagde den stærkt berørte ægtemand i udtalelsen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close