Kendte7. juli 2015

Rørende billeder: Kvinde adopterer døende hund

En amerikansk kvinde har adoptereret den lille pelsklump Chester og planlægger at give den dødssyge hund ”en bedste sidste tid”

Chesters sidste tid

Det kan godt være, at Chester ikke har lang tid igen, men den lille bedårende pelsklump får hvert fald nogle lykkelige sidste dage.

Dens nye ejer vil hvert fald gøre sit allerbedste for at give den dødssyge hund en bedste sidste tid – og hunden bliver derfor overdynget med kærlighed og lækkerier, som de rørende billeder i dette galleri vidner om. Du kan se billederne øverst i denne artikel.

Chesters fremtid så ellers ualmindelig dyster ud for blot få uger siden. Her boede hunden på et dyreinternat, men ingen havde lyst til at adoptere hunden, der er omkring 13-14 år gammel og ramt af en aggressiv kræft.

Men så fik amerikanske Nicole øje på Chester, da hun en dag kiggede på billeder fra dyreinternatet i Columbus, Georgia. Her var lille Chester endt, efter at han var blevet fundet i forpjusket tilstand tidligere på året.

https://imgix.seoghoer.dk/foerogefter.jpg
 Privat/Chester's final days

Lille Chester var i kummerlig forfatning, da han blev reddet tidligere på året. Nu lever han i sus og dus sammen med sin nye mor. Se alle billederne af ham i galleriet. Foto: Privat/Chester's final days

Hun var ikke det mindste i tvivl, da hun så billedet af lille Chester med det skæve øre og det sørgmodige blik:

- Han skal med mig hjem, som Nicole udtrykker det over for det amerikanske medie ABC.

Så den 27. juni kørte hun afsted for at hente lille Chester, og lige siden har Nicole sammen med sin datter gjort alt for at give Chester den bedste sidste tid. Han har fået masser af kærlighed, masser af kram og masser af godbidder.

- Han fortjener det, som Nicole så rigtigt udtrykker det.

Du kan se billederne af Chester øverst i denne artikel.

Chesters sidste tid

Og du kan følge ham i hans sidste tid på denne Facebook-side, som hans ’mor’ har oprettet til ham.

Sponsoreret indhold