Kendte 22. august 2019

Knud Romer amok på restaurant: Pandede Blachman ned

Forfatteren Knud Romer følte sig provokeret og nikkede "X Factor"-dommeren Thomas Blachman en skalle på hans fødselsdag.
(Foto: Dan Mariegaard)

Heftige temperamenter blandet med hvidvin kan være en eksplosiv cocktail.

Spørg bare den 58-årige forfatter Knud Romer, som forleden i sit radioprogram Romerriget afslørede, at han mistede besindelsen, efter Thomas Blachman, 56, gentagne gange havde provokeret ham i festligt lag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg nikkede faktisk Thomas Blachman en skalle her den anden dag på hans fødselsdag, fordi det var første gang i et år, hvor jeg havde drukket noget hvidvin. Og han havde virkelig drukket. Og det var en pæn restaurant. Og så begyndte han at gå ned ad en vej, han ikke skulle gå ned ad, og det ved han godt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Heidi Maxmiling)

Skallesmækker. Knud Romer, 58, var dybt ulykkelig over, at han slog sin mangeårige ven i gulvet. Næste dag ringede han og undskyldte. (Foto: Heidi Maxmiling)

– Jeg har en knap, som man ikke skal trykke på. Og det blev han ved med med stor fornøjelse. Som han nu er.

Ud som et lys

– Jeg prøver at komme til orde og forklare ham: Blach, du ved godt, stop ... Jeg kan ikke komme til orde. Han sætter sig ved siden af mig med sit store, fede smil og giver den gas. Og til sidst ender jeg med fingeren op i ansigtet: NU HOLDER DU KRAFTEDEME KÆFT ... så nikker jeg ham en fucking skalle, så han går i gulvet, vælter bordet ned, flasker og glas vælter ud over ham. Han går ud som et lys.

– Jeg går ud og kører hjem. Jeg tuder, da jeg kommer hjem. Jeg er jo dybt ulykkelig over, hvad fanden jeg har gjort.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Robin Skjoldborg)

Nårh, elskling. Blachman har kunnet søge trøst hjemme hos sin svenske forlovede, Julia Werup, 32. (Foto: Robin Skjoldborg)

– Vi ringede sammen næste dag. Han sagde undskyld. Jeg sagde undskyld. Og jeg ringede til restauranten og sagde undskyld.

– Det er jo ikke noget jeg har gjort i årtier. Jeg havde det så forfærdeligt. Det er først på mine gamle dage, jeg har forstået den omvendte logik. De mest voldelige er de mest afmægtige, lyder det fra Knud Romer.

Romerriget kan podcastes på Radio24syv.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar til episoden fra Thomas Blachman.

Sponsoreret indhold