Klokkeklart: Nu står brylluppet mellem Gwen Stefani og Blake Shelton snart

Foto: MEGA

Det lader til, at den ring, som den 51-årige ”Rich Girl”-sangerinde kunne vise sig frem med i sidste måned, ikke var den vielsesring, mange gik og troede.

Sangerinden selv gjorde dog heller ikke sit for at tysse ned på rygterne, da hun selvsamme weekend på sin Instagram delte et billede af sig selv med et glas vin og en pakke i hånden med teksten: ”Hun skal giftes”.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men nu ser det altså ud til, at hun og hendes forlovede, den 45-årige sanger Blake Shelton, ikke på daværende tidspunkt sagde deres ”ja” til hinanden.

For ifølge flere medier, herunder blandt andet US Weekly, så har de to turtelduer tirsdag ansøgt om tilladelse til at indgå et ægteskab hos Johnston County Districy Court Clerk i Oklahoma i USA.

Artiklen fortsætter under billedet

Meget indikerer, at parret endelig bliver mand og kone inden for de næste par dage. Foto: MEGA

Det betyder, hvis parret følger reglerne i Oklahoma, at de to har 10 dage til at stå skoleret foran hinanden. Hvorfor meget tyder på, at parret meget vel kunne ende med at forevige deres kærlighed i denne weekend.

Har ventet i flere år

Trods Stefani først blev spurgt, om hun ville gifte sig med Shelton tilbage i oktober måned. Så er det et ægteskab hun har ønsket og set frem til i flere år.

Parret mødte hinanden første gang tilbage i 2014, men det var først året efter, da Blake Shelton lod sig skille fra sin daværende kone, Miranda Lambert, og Gwen Stefani gik fra sin mand, Gavin Rossdale, at de to begyndte at date.

I slutningen af 2015 valgte de at offentliggøre deres forhold, og allerede i 2018 satte Stefani første gang ord på, hvor meget hun ønskede at skulle ”ja” til kæresten.

- Jamen ved du hvad, jeg elsker bryllupper. Børnene elsker ham, vi elsker ham, alle elsker ham, lød det blandt andet fra hende under et interview med talkshowværten Ellen DeGeneres.

Hun skulle dog alligevel ende med at vente et par år, før også Shelton fandt det passende at skulle ned på ét knæ.

Om brylluppet ender med at finde sted den 4. juli – den amerikanske uafhængighedsdag – vil meget snart vise sig.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close