Kendte4. november 2020

Kilde: Blake Shelton spurgte Gwen Stefanis sønner om lov inden forlovelse

Det er ikke mange dage siden, sangerinden kunne dele den glædelige nyhed, at hun skulle giftes. Nu lyder det, at manden angiveligt fik Stefanis sønners tilladelse, inden han faldt på knæ
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I slutningen af oktober kunne den 51-årige ”Sweet Escape”-sangerinde Gwen Stefani på sin Instagram-profil afsløre, at manden, Blake Shelton, havde været på knæ.

Nu lyder det fra en kilde tæt på det lykkelige par til det amerikanske medie People, at Shelton angiveligt tog fat i Stefanis tre sønner, Kingston på 14 år, Zuma på 12 år og Apollo på seks år, inden han tog beslutningen om at falde på knæ.

- Blake fortalte drengene, at han gerne ville fri til hende, og at han gerne ville have deres tilladelse til det, lyder det fra kilden.

- Hendes familie har det så godt med ham. Han er en god partner, og han er en god stedfar for drengene. Gwen er ekstatisk. Forlovelsen var en overraskelse.

Selvom parret dog formåede at holde forlovelsen hemmelig for en kort stund, så lyder det fra insideren, at de begge så meget frem til at dele nyheden med verden.

- Ja tak, skrev Gwen Stefani simpelt til billedet, hun lagde ud på sin Instagram-profil, hvor hun og manden kysser, mens hun stolt viser ringen frem.

Shelton derimod satte et par ord mere på de lykkelige omstændigheder:

- Tak for at redde mit år 2020 og resten af mit liv. Jeg elsker dig. Jeg hørte JA, skrev han til det samme billede lagt ud på sin egen profil.

https://imgix.seoghoer.dk/mega710774_011.jpg
 Foto: MEGA

Parret mødte hinanden under optagelserne til "The Voice". Foto: MEGA

Har drømt om det længe

Og selvom forlovelsen kom som en overraskelse, så lød det altså fra sangerinden helt tilbage i 2018, at hun ikke ville have noget imod, hvis han faldt på knæ for hende.

- Jamen ved du hvad, jeg elsker bryllupper. Børnene elsker ham, vi elsker ham, alle elsker ham, lød det blandt andet fra hende dengang i et interview med talkshow-værten Ellen DeGeneres.

De to mødte hinanden første gang tilbage i 2014, hvor de begge havde andre partnere. Året efter begyndte de dog officielt at date.

null

Sponsoreret indhold