Gwen Stefani afslører: Var ved at ødelægge frieri

Foto: MEGA

2020 er snart blevet året, der ikke kun kan huskes for coronavirussen, men også blandt andet tonsvis af forlovelser.

Men den lykkelige nyhed som den 51-årige sangerinde Gwen Stefani kunne dele i slutningen af oktober, om at hendes kæreste gennem flere år, Blake Shelton havde været på knæ, var nær ikke sket.

Det afslører sangerinden i et nyt interview med Kelly Clarkson, da hun gæstede talkshowet ”The Kelly Clarkson Show”.

- Jeg havde ingen anelse om, det skulle ske. Faktisk så prøvede jeg at komme udenom at skulle tage med til Oaklahoma, fordi det hele var lidt for kompliceret med covid og familien, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg var sådan; ”Jeg synes, vi bare skal aflyse turen”. Men så endte vi jo med at tage af sted alligevel og hele familien var der.

De to sang-dommere har officielt dannet par siden 2015. Foto: MEGA

Faktisk havde Blake Shelton, 44, haft ringen, han ville give til Stefani, gemt i døren på hans bil i en uge – uden nogen vidste det.

- Vi er i gang med at bygge et hus der. Så vi tog meget fra den ene ende af landet til den anden. Og imens havde Blake ringen gemt i flere uger, og der var ingen, der anede uråd, afslører hun.

Selve frieriet foregik på den måde, at Shelton bad Stefani hjælpe ham med at tænde op i pejsen. Da hun åbnede skabet for at finde noget at starte ilden med fandt hun i stedet ringen.

Frieriet gik så stærkt, at der ikke var tid til at filme Stefanis reaktion - men billedet siger da vist også mere end 1000 ord. Foto: Instagram

- Jeg var sådan; ”Hvad? Er du seriøs?”, siger hun med et smil og uddyber, at så kom resten af familien ind for at fejre forlovelsen.

Har efterspurgt det i årevis

Men helt overrasket kan sangerinden ikke have været. For allerede tilbage i 2018 hintede hun, at hun gerne så, han snart faldt på knæ for hende.

- Jamen ved du hvad, jeg elsker bryllupper. Børnene elsker ham, vi elsker ham, alle elsker ham, lød det blandt andet fra hende i et interview med Ellen DeGeneres i 2018.

Parret mødte hinanden tilbage i 2014, da de begge blev dommere på sangprogrammet ”The Voice”. Siden gik Shelton fra sin daværende kone og også Stefani gik fra sin daværende mand.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close