Kendte3. marts 2021

Kim Kardashians frisør deler vildt billede: - Jeg fucking hader dig

Man kommer ikke sovende til et udseende som Kim Kardashians. Eller det gør man måske
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rigtig mange danskere går og sukker efter en klipning for tiden, og efter en nedlukning på flere måneder ville det være lidt af et drømmescenarie at kunne komme forbi en salon igen.

Okay... Netop "drømmescenarie" er taget lidt for bogstaveligt her.

For en verdensstjerne som Kim Kardashian er det hverdag at blive nusset og shinet op. Og derfor er de mange timer i stylistens hænder måske knap så spændende længere.

I hver fald lykkedes det tv-personligheden at falde i søvn i hænderne på sin faste frisør, Chris Appelton, der var fræk nok til at knipse et billede af den sovende skønhed.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Kim Kardashian – der både er mor til fire og midt i en skilsmisse fra rapperen Kanye West – har en del om ørerne for tiden. Så selvfølgelig presser hun en lille lur ind, når det kan lade sig gøre.

- Det er det meste ægte billede, jeg nogensinde har set af Kim Kardashian, skriver en følger i kommentarerne hvor flere da også påpeger Kardashian-søsterens arbejdsmoral.

- Hun er en af de mest hårdtarbejdende mennesker.

Du udmattede mig!

Chris Appelton, der er britisk hårstylist, arbejder desuden med stjerner som Jennifer Lopez, Ariana Grande og Katy Perry. Men han er også lidt af en Instagram-stjerne i sig selv med hele 16, millioner følgere.

Selvom han har et langt og tæt samarbejde med megastjernen bag sig, så kan de to tilsyneladende sagtens drille hinanden lidt.

- LOL, jeg fucking hader dig. Du udmattede mig, skriver den vågne og sikkert pinligt berørte Kim Kardashian til billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/mega504081_010.jpg
 Foto: MEGA

Kims lokker sidder altid, som de skal. Og det er mange gange Chris Appeltons fortjeneste (Foto: Mega)

Kims gamle veninde, arbejdsgiver og kollega, Paris Hilton, skriver desuden en sød kommentar:

- Sleeping Beauty, lyder det fra hotelarvingen, som afslutter med en smiley med hjerter i øjnene.

Appelton var åbenbart ikke færdig med at håne sin sovende stjernekunde der. Siden har han gjort den udmattede Kardashian-stjerne til sit profilbillede på Instagram.

Sponsoreret indhold