Kendte24. november 2021

Pete og Kim på endnu en hed date: Er det et sugemærke på hans hals?

Kim Kardashian og Pete Davidson er ifølge kilder stolte af at være Hollywoods nyeste og hotteste par
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De har allerede fået det obligatoriske par-navn: "Kete."

Og skal vi tro kilder tæt på både ”Keeping Up”-stjernen og ”SNL”-komikeren, så udvikler tingene sig nøjagtigt lige så hedt og romantisk hjemme i privaten, som vi ser dem udvikle sig mellem de to kendisser – hvad enten de sidder i en rutsjebane, holder hånd på gaden eller kysser i et lørdagsunderholdningsprogram.

Det skriver flere medier - herunder InTouch Magazine.

Den 28-årige Davidson og den 41-årige Kardashian var angiveligt allerede nået at blive trætte af at skjule deres spirende forelskelse.

- De er stolte over at være Hollywoods nyeste og hotteste par, og så kan de ikke holde fingrene fra hinanden, fortæller kilden, der desuden forsikrer:

- De offentlige kærtegn mellem dem er ikke kun spil for galleriet. De er lige så kærlige bag lukkede døre.

Kildens udtalelser kommer blot et par dage efter parret viste sig sammen offentligt – og endda hånd i hånd – på vej til romantisk middag på den eksklusive restaurant Giorgi Baldi i Santa Monica, Californien.

Artiklen fortsætter under billederne:

https://imgix.seoghoer.dk/20211124-163831-1-1920x2633we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

41-årige Kim K viser stolt sin nye flamme frem (Foto: Ritzau Scanpix)

https://imgix.seoghoer.dk/20211124-163420-5-1284x1619we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Lige som man gik og troede, at sugemærker på halsen mest var et fænomen blandt efterskoleelever, så flasher en af tidens mest omtalte stjerner også et. (Foto: Ritzau Scanpix)

Og her har fotograferne altså fanget andet og mere end bare forelskelse i øjnene på de to superstjerner.

For på halsen af den unge Pete Davidson kan man spotte et mærke, der tilsyneladende er for stort og tydeligt til at man har kunne dække det med nogle af Kims ellers angiveligt mirakuløse KKW-produkter.

Parret ankom og forlod restauranten hånd i hånd, og efter middag i stearinlysenes skær, forlod de stedet sammen i Petes sorte Lamborghini SUV.

Siddende på forsæderne kunne de forelskede par ikke lade være med at grine.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20211124-163818-6-1615x1292we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Hvad der bliver sagt af søde ord mellem dem inde i bilen, kan vi kun gætte på. Men smil er der masser af. (Foto: Ritzau Scanpix)

Kim Kardashian, der blev skilt fra rapperen Ye – før kendt som Kanye West – blev første gang set med sin unge flamme omkring Halloween, da de to flettede fingre ombord på en rutsjebane.

Det skete kort efter hun medvirkede i ”Saturday Night Live”, som Davidson har været en del af i årevis.

Siden er rygterne om deres romantiske forhold kun blevet forstærket yderligere. For eksempel da både Kim og mor Kris Jenner deltog i den 28-årige Staten Island-komikers fødselsdag.

For mange fans har det virket som et stort mysterium, at Kim Kardashian så hurtigt efter bruddet med Kanye har kastet sin kærlighed over den unge Pete Davidson - som tilmed har et mildest talt imponerende dating-CV, når det kommer til kendte kvinder.

Hvad er det, han kan? Måske kan du finde svaret SE og HØRs lange artikel om hans kærlighedsliv i spotlyset:

null

Sponsoreret indhold