Kim Kardashian hylder Kanye West midt i skilsmissen: Ubetinget kærlighed

Selv om Kim Kardashian og Kanye West er fortid, er kærligheden der alligevel et sted.

I hvert fald hyldede Kim sin eksmand Kanye i weekenden i forbindelse med, at det var fars dag.

Her havde 40-årige Kim delt en række billeder på sin instagramprofil - deriblandt et foto af sin fire år ældre eksmand, der som bekendt er far til hendes fire børn: North, Chicago, Saint og Psalm.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Til billedet skrev hun:

"Glædelig fars dag til alle de fantastiske fædre i vores liv. Elsker jer ubetinget".

Foruden billedet af Kanye hyldede Kim også sin egen far, den afdøde Robert Kardashian.  

Da nyheden om Kim og Kanyes skilsmisse kom frem tilbage i februar, begyndte rygterne straks at svirre. Hvorfor skulle det celebre par skilles?

Artiklen fortsætter under billedet...

Kim og Kanye, mens de stadig var sammen. Foto: MEGA

Mange mente, at årsagen måtte være Kanye Wests uligevægtige sindstilstand, der til sidst fik bægeret til at flyde over.

Den 44-årige rapper er diagnosticeret som bipolar og havde sidste år flere voldsomme episoder, ligesom han skrev en række særdeles kompromitterende tweets om sin hustru.

I allersidste afsnit af ”Keeping Up With The Kardashians” åbnede 40-årige Kim forleden op om sin beslutning.

I finaleafsnittet fortalte hun ifølge Metro, at det hele ændrede sig, da hun fyldte 40 år sidste oktober. Hun vågnede op og indså med egne ord, at hun ”ønskede total lykke”.

- Jeg føler bare, at jeg har kæmpet så hårdt i livet med at opnå alt det, jeg vil, og jeg har levet op til mine forventninger ti gange mere, end jeg havde troet var muligt. Men jeg har ikke én at dele det med. Jo, mine børn selvfølgelig. Men skal jeg bare sidde og tænke, ”Okay mine børn fuldender mig, og jeg er god nok”?, lød det spørgende fra Kim Kardashian i finaleafsnittet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kim og Kanye. Foto: MEGA

- Jeg troede aldrig, at jeg var ensom. Jeg troede altid, at alt var i den skønneste orden. Jeg kunne jo bare have mine børn. Min mand rejser fra stat og til stat, og jeg er en del af den rejse med ham. Og jeg var okay med det, forklarede Kim Kardashian.

Men det ændrede sig, efter hun fyldte 40.

- Ingen ønsker en mand, der lever i en komplet anden stat end én selv. Jeg tænkte ”Åh Gud, det er jo der, vi kommer bedst ud af det med hinanden”. Og det var en sorg for mig og slet ikke, hvad jeg ønskede, forklarede realitystjernen i det sidste afsnit.

I stedet ønskede hun én, der var det samme sted i livet som hende – både fysisk og mentalt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kim og Kanye. Foto: MEGA

- Det var de små ting, jeg ikke havde. Jeg havde alle de store ting. De ekstravagante ting, alt du overhoved kunne forestille dig. Og de oplevelser er jeg taknemmelig for at have haft. Men jeg tror, at jeg er klar til de mindre ting i livet, som jeg tror vil betyde meget. Jeg ønsker bare at være glad og lykkelig, lød det fra Kim Kardashian.

Siden skilsmissen fra Kanye er Kim blevet kædet sammen med en CNN-korrepsondent og en anden rapper, men om hun har fundet sin nye kærlighed, vides endnu ikke. Imens er hendes eksmand Kanye eftersigende begyndt at date Irina Shayk - og nye billeder viser dem da også sammen.

Kim Kardashian og Kanye West begyndte at date tilbage i 2012 – og to år senere, i maj 2014, blev de gift ved et overdådigt og magisk bryllup. Men syv år senere gik hele verdens Kimye hver til sit.

Du kan få det fulde overblik over, hvordan de mødte hinanden her.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close