Nyt par? Kim Kardashian og Pete Davidson holder i hånd

So long, Ye!

Kim Kardashian tackler skilsmissen ved at tage i rutsjebane med Pete Davidson – den 14 år yngre SNL-komiker – med hvem hun deler mange fælles venner.

Kilder tæt på parret – med tendens til at sladre videre til medier som People, Page Six og Gawker – er generelt yderst uenige om, hvorvidt der er amoriner i luften mellem de to stjerner.

Romantisk rutsjebanetur

For mens en ”insider” fortæller det førstnævnte medie, at Kardashian og Davidson blot er venner. I mellemtiden er der dog andre med lignende viden om parrets gøren og laden, der kan berette om, at de to spenderede en nat sammen på et hotelværelse den 28. oktober.

Tilbage til deres rutsjebanetur, der tilsyneladende var så sindsoprivende, at Pete og Kim måtte gribe hinandens hånd på vej ned.

Turtelduerne havde endda selskab af Kardashian-søster Kourntey og hendes flamme Travis Barker på "daten", der foregik i Knott's Scary Farm i Buena Park, Californien.

Og så kommer den bare tre uger efter, at Kim og Pete gav hinanden et lille tantekys i en Aladdin-sketch, da 41-årige Kardashian beværtede ”Saturday Night Live”.

Her spillede 27-årige Pete Davidson rollen som den usikre Disney-gadedreng, mens Kim i rollen som prinsesse Jasmin tog med på hans flyvende tæppe.

Tætte venner

Kim Kardashian er i fuld gang med at dele fælles ejendele med sin eksmand Kanye West, og selvom det kan virke som et aparte nyt stjernepar, så bevæger både hun og Pete Davidson sig i de samme stjernespækkede cirkler.

Ovenikøbet i nogle vennegrupper, for hvem temaer som stormfuld forelskelse og frieri virkelig er højaktuelle.

Pete Davidson er nemlig bedste venner med musiker Machine Gun Kelly, som bekendt er faldet pladask for megababen Megan Fox.

Og som jævnlig hænger ud med Blink 182-trommeslageren Travis Barker, som for ganske nyligt satte ring på fingeren af… Kourtney Kardashian.

Og således er det ikke mærkværdigt, at den unge Staten Island-indfødte Davidson er blevet introduceret.

Internettet i chok

Alligevel er internettet altid garant for hylende morsomme reaktioner. Og Pete og Kims holden-i-hånd er ikke gået stille af sig. 

- At være med i "SNL" er en direkte vej til at date Pete Davidson, skriver en Twitter-bruger, mens en anden lufter en teori: 

- Hvis Marie Antoinette var i live i dag, ville hun date Pete Davidson. 

Efter en kort forlovelse med popsilden Ariana Grande tilbage i 2018, har Pete Davidson datet nogle af Hollywoods allerstørste stjerner – herunder Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaia Gerber og senest ”Bridgerton”-stjernen Phoebe Dynevor.

Kim Kardashian har fire børn med ”Donda”-aktuelle Kanye West, som vel og mærke juridisk har skiftet navn til ”ye” nu. Døtrene North og Chicago, og sønnerne Saint og Psalm.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close