Kendte20. januar 2021

Kim Kardashian og Kanye West kaster håndklædet i ringen: Stopper i parterapi

I de sidste par uger har den stået på diverse rygter om skilsmisse mellem realitystjernen Kim Kardashian og hendes husbond Kanye West
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan måske være vanskeligt at undgå rygtemøllen i medierne, når man er realitystjernen Kim Kardashian, 40, og rapperen Kanye West, 43.

Og det har da heller ikke kunne lade sig gøre for det celebre par, der i løbet af de sidste par uger har trukket diverse skilsmisseoverskrifter i pressen.

For nylig kom det frem, at den garvede "Keeping Up With the Kardashians"-stjerne havde hyret en skilsmisseadvokat.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega724574_011.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Forinden var den mellemste Kardashian allerede blevet spottet uden sin vielsesring – og det er heller ingen hemmelighed, at hun og rappergemalen længe har boet hver for sig. Han i Wyoming, hvor han angiveligt fokuserer på at producere musik, og hun i parrets hjem i Los Angeles sammen med deres fire børn North på syv, Saint på fem, Chicago på to og Psalm på et år.

Det forlyder angiveligt, at Kim Kardashian og den garvede ordsmed har været igennem parterapi for at klinke skårene og genfinde kærligheden. Men det har umiddelbart ikke været nok.

Det skriver People.

Og nu går også Kanye selv i skilsmissetanker:

- Han skal tale med skilsmisseadvokater denne uge, lyder det angiveligt fra en kilde ifølge det amerikanske medie.

En anden kilde har tidligere fortalt, at det var rapperens sammenbrud i sommer, hvor han delte sine holdninger til abort i forbindelse med et vælgermøde i delstaten South Carolina, der var tungen på vægtskålen for realityhustruen Kim Kardashian.

Og selv om det celebre par har forsøgt at redde ægteskabet, er der på nuværende tidspunkt ikke meget, der tyder på, at det snart syv år lange ægteskab kommer til at vare meget længere.

Særligt ikke, når begge parter angiveligt forsøger at finde en skilsmisseløsning.

Sponsoreret indhold