Kendte18. november 2021

Kim Kardashian: - Jeg har ikke været til et homobryllup siden mit eget

Kim Kardashian har ikke just haft held med sine tre ægteskaber, men det har hun heldigvis ikke svært ved at lave sjov med
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 41-årige Kim Kardashian har efterhånden prøvet det der ægteskabshalløjsa.

Hele tre gange har den tidligere "Keeping Up With the Kardashians"-stjerne været gift, så da realitydronningen fredag aften gav en tale i anledning af sin gode ven, Simon Hucks, kommende bryllup, var det ikke uden et blink i øjet.

- Det er ærlig talt virkelig dejligt at være her til et homoseksuelt bryllup. Jeg mener, jeg har ikke været til et siden mit andet ægteskab, siger hun i en video, der blev delt på Instagram i weekenden af Tracy Romulus.

Artiklen fortsætter efter billederne...

https://imgix.seoghoer.dk/kimim.jpg
 Foto: MEGA

Kim Kardashian gav en underholdende tale til en bryllupsfest fredag (Foto: Instagram)

https://imgix.seoghoer.dk/kimimim.jpg
 Foto: MEGA

Gommen lod til at more sig gevaldigt over de jokes, Kimmy K fyrede af. Måske den nye flamme Pete Davidson har hjulpet realitystjernen med at skrive talen? (Foto: Instagram)

Huck har kendt Skims-grundlæggeren og resten af Kardashian-klanen i årevis. Han har desuden medvirket i en række afsnit af den populære "Keeping Up With the Kardashians"-realityserie.

- Jeg var en lille smule forvirret, fordi jeg har ikke rigtigt fundet ud af den der ægteskabsting selv, så jeg ved ikke rigtigt, hvilke slags råd, jeg skal give jer i aften, siger hun også i en anden video, der er blevet delt af modejournalisten Derek Blasberg.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega804816_001.jpg
 Foto: MEGA

Det har været noget af en bryllupsuge for Kim, der torsdag aften blev fotograferet foran et supermarked i sin Balenciaga-kjole, som hun bar til veninden Paris Hiltons bryllup (Foto: MEGA)

Ifølge flere opslag på Instagram var Kim Kardashian i den grad i sit rette element, da hun gav den underholdende tale, så meget tyder på, at hun da har lært noget af at være vært i hos "Saturday Night Live".

Kim Kardashian deltog i bryllupsfestlighederne kort tid efter hun gæstede Paris Hiltons ekstravagante Bel Air-bryllup.

Til Paris Hilton-brylluppet bar Kim en imponerende sort kjole fra Balenciaga, mens hun til fredagens fest var klædt i kongeblå og store øreringe.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kim-paris.jpg
 Foto: Instagram

For en stund var Kim Kardashian igen tilbage i rollen som Paris Hiltons assistent, da hotelarvingen blev gift torsdag i Los Angeles. (Foto: Instagram)

Kim Kardashian blev gift for første gang med Damon Thomas. Et ægteskab, der klarede fire år fra 2000-2004. Kims andet ægteskab var med basketballspilleren Kris Humphries i 2011. De gik dog fra hinanden efter blot 72 dage.

Sidst men ikke mindst har Kimmy K været gift med stjernerapperen Kanye West fra maj 2014 til januar 2021. De har sammen fire børn.

Sponsoreret indhold