Kendte8. november 2021

Efter Kim Kardashians romance: Er det her Kanyes nye flamme?

Det er ikke kun Kim Kardashian, der lader til at være kommet videre efter bruddet fra sin eks. Også Kanye West selv har muligvis kastet sin kærlighed på en ny
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Internettet er fuld og spekulationer, hvad angår den 41-årige Kim Kardashian og den unge komiker Pete Davidson.

De to er flere gange blevet spottet sammen - senest i den 27-årige Petes hjemby New York, og rygterne om en romance mellem de to vil ingen ende tage.

Men nu lader til det til, at Kanye West, 44, som for nylig har skiftet navn til Ye, også er kommet videre efter bruddet fra den mellemste Kardashian-søster tilbage i januar.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20211019-121413-1-1464x1688we.jpg
 (Agence/Ritzau Scanpix)

Agence/Ritzau Scanpix

I hvert fald er den garvede rapper blevet spottet offentligt sammen med den 22-årige model Vinetria – senest i forbindelse med en basketballkamp i Minneapolis.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

Det er ellers ikke mange dage siden, at den garvede rapper gav udtryk for, at han i virkeligheden ønskede at finde sammen med sin eks Kim Kardashian, som han har fire børn sammen med:

- Jeg vil have, at vi skal være sammen, lød den fra den 44-årige ordsmed i video-interviewet i Rovolts TV's "Drink Champs".

Teknisk set er Kim Kardashian og Kanye West da også stadig gift.

Den mellemste Kardashian-søster søgte om skilsmisse tilbage i februar måned, men det formelle omkring skilsmissen er endnu ikke på plads.

Sponsoreret indhold