Kendte 10. marts

Kim Kardashian i strid modvind efter dette interview: - Let røven og kom i gang!

Kritikken hagler ned over 41-årige Kim Kardashian, som netop har givet sit råd videre til driftige erhvervskvinder, ligesom hende selv. Arbejd røven ud af bukserne, lyder opfordringen, som dog bliver kaldt for "nem" Kims formue taget i betragtning
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det har helt sikkert været godt ment, men Skims-grundlæggeren er ikke ligefrem blevet populær, efter hun har givet forretningstips videre. Udover at blive kaldt hyklerisk og hult, så blander en tidligere Kardashian-ansat sig også

Kim – som netop er blevet endeligt skilt fra den amerikanske rapper Kanye West – leverede et råd til kvinder, der ønsker at gøre karriere som selvstændige, da hun onsdag blev interviewet til Variety sammen med resten af sin berømte familie.

Artiklen fortsætter under videoen:

- Jeg har det bedste råd til erhvervskvinder: Let røven og kom i gang med arbejdet. Det virker, som om der ikke er nogen, der vil arbejde i øjeblikket, lyder det fra Kardashian-søsteren, der fortsætter:

- Du er nødt til at omgive dig med folk, der gerne vil arbejde. Og have et godt arbejdsmiljø, hvor alle elsker det, de laver, for du har kun ét liv. Ingen giftige arbejdsmiljøer!

Det kan du sagtens sige, Kim

Under Varietys opslag på de sociale medier hobede kommentarerne sig hurtigt op, og overgik hastigt antallet af rosende ord og opbakning til Kardashianstjernen.

De første kritiske røster påpeger nemlig på Twitter, at Kims egen far – Robert Kardashian – var en anerkendt og højtprofileret advokat, hvor af hans mest bemærkelsesværdige opgaver nok var at være forsvarsadvokat for O. J. Simpson i drabssagen mod ham.

Og så var han – tør man vel godt at sige – relativt ved muffen.

Artiklen fortsætter under opslagene:

- Hold nu kæft, hvis bare vi kunne vokse op med rige og indflydelsesrige forældre, og så derefter fortælle os andre mindre bemidlede individer at vi bør arbejde hårdere. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han er hårdtarbejdende. Men hold nu kæft, dame, skriver en bruger på Twitter.

En anden påpeger, at Kardashian/Jenner-familien før har slået praktikantjobs op, som vel at mærke er ganske ulønnede. Og med disse tilsyneladende ægte jobopslag, forsøger de at sætte fokus på hykleriet omkring deres fordømmelse af ”giftige arbejdsmiljøer”.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: YouTube, Variety

Flere mener, at Kim Kardashians udtalelser er lige letkøbte nok. (Foto: YouTube, Variety)

Hertil kommer, at selveste Kim Kardashian før har været under anklager for at behandle sine ansatte i kæmpepalæet i Hidden Hills rigtig dårligt.

Syv utilfredse have- og rengøringsansatte gik i maj 2021 sammen om et søgsmål mod kæmpestjernen, som ifølge deres beskyldninger blandt andet tilbageholdt lønninger, arbejdede langt over det tilladte, samt tvunget dem til at arbejde uden frokostpauser.

Artiklen fortsætter under opslaget: 

Fire år forinden – i 2017 – havde Kim balladen, da hendes egen børnetøjslinje fik produceret en jakke, der lå lige lovligt tæt op ad Commes des Garçons model. Selv afviste hun anklager om plagiat med forklaringen, at jakken var en ”hyldest” til designerne af den oprindelige jakke, og at alle indtægter for salget ville gå til velgørenhed.

Artiklen fortsætter under opslaget: 

Arbejdede dag og nat

Som en ultimativ trumf mod Kim Kardashians nyeste udtalelser kommer Jessica DeFinos opslag – også på Twitter:

- Jeg var redaktør på en af Kardashians’ apps i 2015 i LA. Jeg arbejdede dag, nat og weekender, men kunne kun få råd til at købe varer i de billigste discountsupermarkeder. Måtte melde mig syg mere end én gang, fordi jeg ikke kunne tanke min bil. Alligevel blev jeg anbefalet at arbejdet freelance ved siden af, skriver hun i en længere tråd på det sociale medie.

Artiklen fortsætter under opslaget: 

Efter lidt af et hyr med eksmanden kunne Kim Kardashian endelig kalde sig selv for juridisk fraskilt for lidt over en uge siden.

Eksmanden Kanye West har nemlig ikke ligget på den lade side, når det kommer til offentlige tilsvininger, beskyldninger og sågar grænseoverskridende kærlighedserklæringer rettet mod både Kim og hendes nye kæreste - "SNL"-komikeren Pete Davidson. 

Sponsoreret indhold