Kendte 15. juli

Khloé Kardashian og Tristan Thompson venter deres andet barn: Nu afsløres kønnet

Torsdag blev det bekræftet, at realitystjernen trods sin utro ekskæreste venter sit andet barn med ham gennem en rugemor
Khloé Kardashian

Khloé Kardashian bliver snart mor for anden gang.

Foto: MEGA

Blot en måned før, verden kunne læse, hvordan Tristan Thompson endnu en gang havde været “The Kardashians”-stjernen utro og ventede et barn med en anden kvinde, så blev en rugemor gravid med Khloé og Tristans andet barn.

Det kunne flere amerikanske medier bekræfte torsdag.

– Vi kan bekræfte, at True skal være storesøster til en søskende, der blev undfanget i november, lød det fra en repræsentant fra familien.

Nu kan en kilde desuden afsløre, at det bliver en lille dreng, der meget snart, eller for ganske nylig, kommer til verden.

Det skriver US Weekly.

Kilden fortæller videre, at det altid var planen, at den fireårige True skulle have en søskende. Noget, som parret også flere gange nåede at diskutere i den sidste sæson af deres tidligere realityserie “Keeping Up With the Kardashians”.

Til mediet lyder det, at parret hele tiden havde planer om at gøre brug af en rugemor, og at de to helt særligt fik udvalgt, at det skulle være en dreng, som rugemoren skulle bære.

Artiklen fortsætter under billedet

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har været en del on/off de seneste år. Men efter utroskabsskandalen i december, er de to officielt fortid.

Foto: MEGA

Den lille ny blev undfanget i november, mens det altså først var i starten af december, dokumenter fra retten blev lækket og afslørede, at Thompson havde gjort den personlige træner Maralee Nichols gravid.

I januar i år bekræftede han selv, efter en faderskabstest, at han i sandhed var blevet far igen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Babyen blev undfanget hos rugemoren før, det blev afsløret, at Tristan skulle have et barn med en anden kvinde, fortæller kilden.

Det betyder desuden, at Khloé kan se frem til meget snart at blive mor for anden gang, hvis altså den lille ny endnu ikke allerede har meldt sin ankomst hos familien.

Hverken Khloé selv eller Tristan har endnu selv kommenteret på familieforøgelsen.

Sponsoreret indhold