Kendte4. januar 2022

Efter utroskab: Nu bekræfter Tristan Thompson faderskab

Basketballspilleren kan nu kalde sig far for tredje gang, efter det er blevet ganske klart, at han med sit utroskab har skabt endnu et lille liv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var i starten af december flere amerikanske medier pludseligt kunne berette, hvordan den 30-årige basketballspiller Tristan Thompson ventede barn med sin personlige træner.

Det skete, efter Maralee Nichols valgte at sagsøge ham for børnepenge.

Dagen efter, nyheden væltede verden, lød det, at den lille ny var kommet til verden. En søn som altså skulle være barn af Khloé Kardashians nu ekskæreste, efter at de endegyldigt gik fra hinanden i sommeren 2021.

Efter en måneds spekulationer har Thompson nu selv valgt at bekræfte, at det er ham, der er faren.

- I dag er der kommet svar på faderskabstesten, som afslører, at det er mig, der er far til Maralee Nichols baby. Jeg tager fuldt ud ansvar for mine handlinger, starter han et længere skriv på sin Instagram-story og fortsætter:

- Jeg beklager dybt overfor alle dem, jeg har såret eller skuffet – både privat og offentligt.

Artiklen fortsætter under opslaget

Undskyld, Khloé

I sit skriv vælger basketballspilleren desuden at dedikere en lang tekst kun til sin ekskæreste, Khloé Kardashian, som han altså datede, efter de to ad flere omgange var gået fra hinanden, da han valgte at indlede en affære med træneren.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega337457_004.jpg
 Foto: MEGA

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har gennem årerne ad flere omgange forsøgt sig med kærligheden, men er gang på gang gået fra hinanden, efter det blandt andet er blevet klart, at basketballspilleren har været utro. Foto: MEGA

- Khloé, du fortjener ikke det her. Du fortjener ikke den smerte og ydmygelse, jeg har været skyld i. du fortjener ikke den måde, jeg har behandlet dig på gennem årerne. Mine handlinger stemmer bestemt ikke overens med måden, jeg ser dig. Jeg har den dybeste respekt og kærlighed til dig, uanset hvad du måtte tænke, slutter han.

Thompson har, udover sin endnu nyfødte søn, også datteren True, som han fik sammen med Khloé Kardashian tilbage i 2018.

Datteren kom til verden kun kort tid efter, det blev klart, at han også der, havde været hende utro med en anden.

Han har desuden sønnen Prince, 4, med sin tidligere kæreste Jordan Craig.

Sponsoreret indhold