Kendte4. september 2021

Kendall Jenner scorer nyt job: Nu skal hun være direktør

"Keeping Up With the Kardashians"-stjernen Kendall Jenner har scoret endnu et job, der kan pryde det i forvejen imponerende cv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er absolut ikke nok for Kendall Jenner at kunne kalde sig verdens bedste betalte model.

Den 25-årige modeprinsesse og entreprenør er nemlig indtrådt i en ny stilling som kreativ direktør for luksusbrandet FWRD.

- Jeg elskede mode, da jeg voksede op og har været så utrolig heldig at arbejde sammen med nogle af de mest geniale mennesker i branchen. Som kreativ direktør for FWRD er jeg spændt på at hjælpe til med at kuratere det, som hjemmesiden tilbyder af nye designere og brands, siger Kendall Jenner om sin nye stilling.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendall-jenner_1.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Den forhenværende realitystjerne er allerede indtrådt i den nye stilling, men når modeugen i New York går løs i næste måned, får Kendall Jenner for alvor mulighed for at bevise sit værd som modedirektør.

FWRD afslører, at det bliver Kendalls job og ansvar at stå for, hvordan sitet tager sig ud rent visuelt, ligesom hun også får ansvaret for at udvælge brands og produkter, hun mener, vil blive de helt store, nye modeskrig.

Derudover skal hun også bidrage med "marketingidéer og samarbejder med forskellige brands".

- Kendall er det perfekte valg som kreativ direktør for FWRD, nu hvor vi bliver ved med at investere i de næste generationer af luksusforbrugere, siger Michael Mente, co-CEO i FWRD's ejergruppe Revolve.

- Vi har altid beundret Kendalls stil, kreativitet og overordnede udsøgte smag enormt meget. Hendes mangefacetterede erfaring inden for modebranchen og den vision, hun har skitseret for FWRD-forretningen, har potentiale til at omdanne vores forretning og luksusvirksomhed som helhed.

Sagsøgt for millioner

I sidste måned kom det frem, at supermodellen er blevet sagsøgt af det italienske modemærke Liu Jo.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega782418_001.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Godt 11 millioner danske kroner vil virksomheden have Jenner til at hoste op med, efter hun ikke formåede at møde op til det ene ud af to aftale fotoshoots.

Det vurderes dog, at Kendall Jenner er i besiddelse af en formue på mere end 280 mio. kr., så det bliver nok ikke det største problem for modellen, hvis det viser sig, at hun skal betale en bøde til italienerne.

null

Sponsoreret indhold