Kendte 15. maj 2021

Kendall Jenner indrømmer: Det er jeg ikke stolt af

Realitystjernen og supermodellen Kendall Jenner fortæller, at hun er afhængig af sociale medier, og at det i den grad påvirker hende negativt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Supermodellen Kendall Jenner åbner op om sit usunde forhold til sociale medier.

Kardashian-familiens 25-årige medlem erkender i et ærligt interview med det amerikanske modemagasin Vogue, at hun er afhængig.

- Der er bogstaveligtalt for meget. Det går op for mig, at jo mere jeg kigger på skærmen, des mere løsrevet føler jeg mig fra min krop og fra de ting, der sker lige foran mig, fortæller den amerikanske realitystjerne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Kendall Jenner, 25, oplevede under coronakrisen, at hendes angst blussede op igen (Foto: MEGA)

- Mit forhold til sociale medier er lidt et afhængighedsforhold lige nu. Det kan jeg ikke lide, og jeg er ikke stolt af at sige det, men jeg føler også, at det er noget, som de fleste sikkert kan relatere sig til.

- Jeg kan ikke lide, at jeg i første omgang føler et behov for at være på sociale medier. Der er virkelig ingen måde at flygte fra det på, fortsætter hun.

Får blodet i kog

At være afhænfig af sociale medier må siges at være ekstra skidt, hvis det også påvirker ens psyke.

I interviewet er med psykolog Dr. Jorge Partida, der er del to ud af fire i serien "Open Minded", fortæller hun, at "det, der påvirker min angst allermest, er den mængde negativitet, jeg ser."

Artiklen fortsætter under opslaget ...

"Keeping Up With the Kardashians"-stjernen har sammen med resten af sin familie delt det meste af sit liv med verden gennem tyve sæsoner af realityprogrammet.

Men til trods for, at hun har delt så meget af sig selv og sit liv, så skåner det hende ikke fra det, hun kalder for "falske fortællinger", som hun støder på, når hun er på de sociale medier. Hvilket går hende utroligt meget på:

- Det, der får mit blod til at koge, som der virkelig frustrerer mig, og som ryster mig mest, er, når der er nogen, der påstår falske historier om mig, fortæller hun.

Hun føler, meget bliver taget ud af kontekst, og at mange brugere på de sociale medier dømmer hende ud fra ting, uden at de ved, hvad der ledte op til noget, eller hvad der sker efterfølgende.

Men den negativitet, hun oplever og som i den grad påvirker hende, kan også være noget så simpelt, som hvis nogen ikke kan lide den måde, hun ser ud på et billede.

Går i stykker

Selvom Kendall Jenner har en karriere, hvor der går ud på at se fantastisk ud på billeder, så rammer de negative kommentarer hende hårdt. Hun føler nemlig, at med sociale medier så bliver alting målt og vejet.

- Jeg har øjeblikke, hvor jeg føler, at jeg går i stykker, og hvor jeg føler, jeg ikke kan klare det mere. Det er som om, jeg ikke kan gøre noget rigtigt, erkender hun.

Det er ikke første gang, hun åbner op om sit mentale helbred og sin kamp mod angst.

Angsten har hun kæmpet med stort set hele sit liv. Den var væk i årrække, men under coronakrisen er angsten blusset op igen.

Se interviewet i videoen herunder:

Sponsoreret indhold