Kendte30. marts 2021

Kendall Jenner får tilkendt polititilhold efter dødstrusler

Trods et udadtil nemt og luksuriøst liv er det bestemt ikke altid nemt eller uden frygt at være kendt eller være i familie med nogle af verdens rigeste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendall_jenner_5.jpg
 Foto: MEGA

Mandag kunne den 25-årige model Kendall Jenner endelig ånde lettet op, da en dommer valgte at tilkende hende et midlertidigt polititilhold mod den 24-årige mand Malik Bower.

Ifølge Jenner skulle han nemlig angiveligt have rejst tværs over landet med en pistol for at skyde og dræbe hende.

Det beretter TMZ, der har fået aktindsigt i retsdokumenterne.

Ifølge dokumenterne skulle det have været en politibetjent, der torsdag i sidste uge valgte at informere hende om den 24-åriges planer, der blandt andet indebar, at han ville købe et illegalt våben for at kunne skyde hende og dernæst sig selv.

Der står desuden, at politiet herefter informerede hende om, at den 24-årige mand dog var under midlertidigt ophold på en psykiatrisk afdeling, men at han snart kunne blive løsladt, hvorfor hun blev advaret om hans angivelige planer.

Men trods en uhyggelig besked at få er Kendall Jenner dog forberedt og hendes hjem er beskyttet af bevæbnet sikkerhedspersonale hele døgnet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega512317_001.jpg
 Foto: MEGA

Kendall Jenners millionvilla i Beverly Hills, Los Angeles. Foto: MEGA

Ifølge Jenner så har hun aldrig mødt manden, men truslerne skulle have tricket hendes angst, og hun er ”bange for, han vil finde hende og prøve at skade eller dræbe hende”, når han bliver løsladt.

Sponsoreret indhold