Kendte 16. februar 2021

Chokerede med undertøjsbillede: Nu beskyldes Kendall Jenner for fotosnyd

- Jeg er en ekstremt heldig pige, lyder hendes egen forklaring på de tegneserieagtige proportioner. Men kan Kendall måske i virkeligheden bare være ekstremt dygtig til photoshop?
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er andet og mere end bare coronakedsomhed på spil, hvis du også har stirret på billedet af Kendall Jenners høje navle i hundrede år.

Du er ikke alene.

Bag-om-optagelser fra ”Kardashian”-klanens reklamer for Skims-undertøj sendte lynhurtigt en bølge af mindreværd ud blandt fans, der med lige dele beundring og forundring betragtede særligt den høje og slanke 25-årige model.

- Hvordan kan jeg nogensinde få det godt med min krop, når Kendall Jenner render rundt og ser sådan der ud, skriver en bruger på Twitter.

Se billedet her, og prøv så at fortælle os, det er nemt nok at få øjnene væk fra igen:

Foto: Instagram, Kendall Jenner

Sådan sælger man undertøj. Og lettere forskruede kropsidelaer.
(Foto: Instagram, Kendall Jenner)

Bare heldig?

Billedet af Jenner-søsteren i sin mini-trusse resulterede i så mange reaktioner, at indehaveren af den umenneskeligt smalle talje selv måtte sende svar ud til fans med selvhad og kropskomplekser.

- Jeg er en ekstremt heldig pige, skriver Kendall Jenner indledningsvist på sin egen Twitterprofil som svar på kommentarerne. Herefter fortsætter hun sin derefter lettere kryptiske besked:

- Men I skal vide, at jeg også har dårlige dage, og jeg hører jer. I er smukke, helt som I er. Det hele er ikke altid så perfekt, som det kan se ud.

Måske er det netop den sidste sætning, som vi her skal lægge mærke til. For verden vil jo som bekendt bedrages. Og skal man tro Instagramprofilen @problematicframe, så bliver vi det også.

- Dette billede er meget photoshoppet. Kendall er åbenlyst meget smuk, men dette er ikke hendes ægte proportioner. Det er faktisk ikke nogens ægte proportioner, skriver vedkommende.

- Vær sød ikke at sammenligne jer med meget redigerede billeder. Selv Kendall ser ikke sådan her ud i virkeligheden.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: MEGA

Jo, bevares. De er da lange, de ben (Foto: Mega)

Høj, tynd navle

Profilen mener at have fundet flere beviser på, at den unge ”Keeping up”-stjerne altså nok har haft de fikse photoshop-værktøjer i brug på lige netop dét famøse undertøjsbillede.

Eksempelvis sammenligner vedkommende videoerne fra optagelserne, hvor søstrene poserer med Jenners spejlselfie.

- Hun poserer på begge, men det ene er tydeligt photoshoppet, lyder det.

- Der er ingen, der har en navle, som bare er en tynd streg. Denne åndsvage redigering er nødt til at stoppe.

Den særlige smoothing-funktion på apps som eksempelvis Facetune har ifølge Instagram-detektiven været i flittigt brug nede omkring Jenners skridt.

- Bikinilinjen er til grin. Der er ingen, der ser sådan ud. Piger har linjer, rynker, knopper og pigment dernede. Ingen er så glatte.

Måtte slette pinlig fejl

Andre mener at kunne pege ud, præcis hvor Kendall desuden har haft gang i snyderiet på sine videoer, hvor hun poserer siddende i søster Kims røde undertøj.

- Kan I se, hvordan linjerne i gardinet bag hende ændrer sig? Ja, alle videoerne er lige så redigerede, skriver vedkommende, som bagefter minder fans om, at de ikke skal lade sig narre af de uopnåelige - og tilsyneladende fiktive - idealer.

Hvis Jenner, som i øvrigt er en af verdens højest betalte modeller, virkelig har pillet lidt for meget med sine stretch- og smooth-tools, så har hun nok ikke idéen fra fremmede.

Flere gange før er de berømte tv-søstre blevet snuppet i pinlige fejl. Eksempelvis måtte 23-årige Kylie Jenner efter bare 20 minutter på det årvågne internet slette sit billede fra poolen, hvor linjerne under hendes ben var lige lovlig bulede.

Sponsoreret indhold