Kendte2. november 2020

Kendall Jenner forarger: Fejrede fødselsdagsfest for 100 mennesker

I disse coronatider fortsætter Kardashian-familien med at forarge med store, ekstravagante fødselsdagsfester
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendall-jenner_0.png
 Foto: MEGA

Man skulle umiddelbart tro, at familien havde lært lektien, efter Kim Kardashians 40-års "normale" ø-fest, hvor hun havde inviteret en stor flok venner og familie ud for at holde fødselsdag.

Her kunne gæsterne ifølge Kim "lade som om at tingene var normale for en kort stund".

Nu tyder noget på, at Kendall Jenner også har haft brug for at føle sig normal for en stund, og det valgte hun at gøre ved at holde stor 25-års fødselsdagsfest for intet mindre end 100 mennesker.

Kendall Jenner var klædt ud som Pamela Anderson til sin store fødselsdag:

Artiklen fortsætter efter billedet...

Modellen afholdte den store fest på tagtoppen af Harriets i Los Angeles søndag. Gæsterne var på forhånd blevet advaret om ikke at dele noget fra festen på de sociale medier. Det skriver TMZ.

Men i ægte "hvad sker der, hvis man trykker på den knap"-stil var der naturligvis nogle af gæsterne, der ikke kunne dy sig, og derfor er der nu landet flere videoer og billeder fra supermodellens fødselsdagsfest.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Skuffet, men ikke overrasket, lyder en af de mange Twitter-reaktioner, efter billeder fra festen landede på nettet.

- Spis de rige, skriver en anden.

- Sygeplejersker og læger trygler folk om at holde afstand og have empati. Kendisser giver dem bare langefingeren, skriver en tredje på Twitter.

Selvom festens tjenere naturligvis bar masker, så er det ikke mange af gæsterne, der havde sørget for at iklæde sig mundbind til festen, som både Justin Bieber, The Weeknd, modellen Winniw Harlow, Kim Kardashian, Kanye West og Kylie Jenner deltog i.

Jaden Smith blev spottet iklædt en maske og godt for ham, lige indtil fans opdagede, at han havde klædt sig ud som en coronapatient. Flere mener dog efterfølgende, at han faktisk var klædt ud som John David Washingtons karakter fra Christopher Nolan-filmen "Tenet".

Forud for Kim Kardashians store fødselsdagsfest havde hun og alle gæsterne sørget for at blive testet for corona, inden festlighederne startede.

Kendall Jenner har ikke udtalt sig om, hvorvidt hun og de mange gæster havde sørget for at tage lignende forholdsregler for at mindske spredningen af virussen.

Sponsoreret indhold