Kendte25. maj 2019

Kaysø var impotent i seks år: Dick kan igen

Den gamle Krummefar Dick Kaysø fik genstartet sit sexliv og vil nu hjælpe andre mænd med deres rejsningsproblemer.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dick_kaysoe_tsl_1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Seks hårde år er slut for Dick Kaysø. Den folkekære skuespiller mistede for nogle år siden evnen til at få rejsning, men nu er lille-Dick igen kampklar – til ”Krummefar”s store glæde.

– Jeg har måttet lægge ham lidt i tøjler. For der er fandeme liv i ham! Det er en utrolig oplevelse at mærke den energi, der er i det, siger Dick Kaysø, som ønsker, at flere mænd forstår, at der kan være behandlingsmuligheder, de ikke allerede kender.

Selv gik han i seks år, før han fik liv i sjoveren igen – efter at have prøvet blandt andet Viagra uden held.

– Jeg traf min kone på et tidspunkt, hvor jeg ikke kunne. Så finder man ud af andre måder at gøre det på, som kan forlyste hende lige så godt, siger Dick, der kunne mærke en ændring inde i sig selv i den periode, hvor han ikke kunne præstere som vanligt på lagnerne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dick_kaysoe_tsl_4.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det var en operation i knæet, der gik galt og gjorde det umuligt for Dick at få rejsning i seks år. Nogle nerver blev beskadiget, da han skulle have lagt kateter. (Foto: Thomas Laursen)

Fortalte det straks

– Når du bliver impotent, går du hele tiden med bevidstheden om, at du er det. Ligegyldigt hvor gammel du er, tager det altså bare noget af din manddom, fortæller 72-årige Dick Kaysø, der mødte sin nuværende kæreste – han kalder hende kone – Anette og straks forklarede hende problemet.

– Jeg sagde det direkte til hende. Da jeg mærkede, at hun havde betydning for mig, tænkte jeg, at hvis jeg allerede talte uærligt over for hende, havde jeg lagt den første ledetråd til at miste hende. Så jeg sagde: ”Sådan er det, men vi kan prøve på alle mulige andre måder, og så skal vi nok få et liv ud af det”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/krummerne_foto_ved_ik.jpg

– Min største fordel er, at jeg har været Krummefar. Og den mand er så tosset, at han må alt! Det gør mit liv lettere, også når jeg fortæller om mine problemer, for så tager folk det ikke helt så alvorligt, siger Kaysø om reaktionerne på, at han fortæller om noget så intimt som sin penis.

Den var Anette med på. Men efter nogen tid fortalte Dick en ven om sit problem, og vennen kendte Per Andersen, som med shockwave-behandling havde held med at sætte gang i mange mænds svulmelegemer på klinikken Hercules & Co.

Efter fire behandlinger var Dick på spring igen til glæde for sig selv og kæresten.

Konerne ringer

Hver anden mand over 40 år oplever rejsningsproblemer, og skuespilleren opfordrer dem alle til at tale om det emne, som ellers er tabubelagt for mange. For nogle kan altså reddes og få hejst flaget igen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dick_kaysoe_tsl_3.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

– Mine damer og herrer! Kom nærmere, der er bananer til alle! Skuespilleren levede sig helt ind i rollen, da han i sidste uge delte bananer ud til forbipasserende ved Rundetaarn for at forsøge at bryde potenstabuet. (Foto: Thomas Laursen)

Efter at han selv har fortalt om sine problemer og løsningen på dem offentligt, har mange kontaktet ham for at sige tak.

– Det er også mænd oppe i 80’erne. Og i to tilfælde har konen ringet og sagt ”Tak skal du have, det var dejligt”, fortæller den åbenhjertige herre.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dick_kaysoe_tsl_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

1000 bananer fik Kaysø delt ud til fordel for flere erektioner. (Foto: Thomas Laursen)

Nu håber han bare på at kunne sprede endnu mere glæde til danskerne – og selvfølgelig sin egen Anette.

Sponsoreret indhold