Nyheder27. januar 2009

Dick Kaysø: Græd over sin rolle som pædofil

Skuespilleren brød sammen, da han skulle fortælle om filmen ”Himlen falder” i Go’morgen Danmark
Kaysø er glad for, at han sagde ja til rollen som pædofil i "Himlen falder"
Kaysø er glad for, at han sagde ja til rollen som pædofil i "Himlen falder"
 Foto: All Over

Dick Kaysø, som de fleste kender som den flinke farmand i film som "Krummerne" blev frarådet at sige ja, da han fik tilbudt rollen som den pædofile far i filmen "Himlen falder", der har premiere onsdag den 28. februar.

"Himlen falder" er bygget over Tønder-sagen, der for nogle år siden rystede hele Danmark med sin afskyelighed, men Kaysø var ikke i tvivl.

- Jeg synes, at det er vigtigt at få det forfærdelige frem, fortalte Kaysø i TV2's morgenstudie, da han blev interviewet af Morten Resen.

Og da Resen spurgte skuespilleren, hvordan han havde haft det med at spille rollen, kunne den ellers så fattede Kaysø ikke holde tårerne tilbage.

Det var tydeligt, at både sagen og filmen stadig berørte ham dybt, selv om han havde brugt en hypnotisør til at prøve at sætte sig ind i, hvordan en pædofil mand som faderen i filmen tænker.

- Jeg håber, at filmen vil få folk til at blive bedre til at lægge mærke til de små ting, så vi måske kan sørge for at undgå, at nogen skal udsættes for de rædsler, som de små piger i Tønder var udsat for, udtalte Dick Kaysø, som, selv om det var hårdt, ikke har fortrudt, at han sagde ja til den svære rolle.
Sponsoreret indhold