Nyheder1. marts 2015

Krummefar er imponeret over den unge generation

Dick Kaysø har kun ros til overs for sine efterfølgere på de skrå brædder
Af af
Den erfarne skuespiller er meget begejstret for sine unge medspillere i Dirty Dancing.
Den erfarne skuespiller er meget begejstret for sine unge medspillere i Dirty Dancing.
 Foto: Thomas LaursenDick Kaysø er en særdeles erfaren herre, når det kommer til at spille roller i spillefilm og på teatre. Alligevel har den 68-årige skuespiller stadig plads til at blive imponeret over sine medspillere i Dirty Dancing, som de næste tre måneder spiller i Tivoli i København.

- Det, der er morsomt ved at være med i dette stykke, er, at møde nogle mennesker, der i den grad har en proffesionalisme. De unge mennesker, der danser og synger, de kan alting. Mange af dem optræder rundt omkring i verden, og de har en humor og et overskud ved det arbejde, de går og laver, roser Dick Kaysø, der selv spiller hoteldirektøren Max Kellerman i musicalen.

Derudover spiller han sammen med Mathilde Norholt, der spiller Baby, Silas Holst, der spiller Johnny, Robert Hansen, der spiller hans barnebarn og Karina Frimodt, der har rollen som Penny.

- Silas har jeg foreksempel kendt, siden han var en lille dreng, hvor han var den lille rod. Han ser så flot og kultiveret ud idag og udstråler en glæde, der smitter og han er taknemlig og samtidig så er han dødprofessionel, og det er de alle sammen her, slår Dick Kaysø fast.

Musicalen er allerede udsolgt, og den popularitet mærker skuespillerne også, når de er på arbejde.

- Man bliver taget godt af. Det er specielt, for alle er jo så glade for, at det går så godt og det bærer det også præg af. Vi bliver virkelig forkælet, jubler skuespilleren, der for alvor fik sit folkelige gennembrug i 90'erne, da han spillede krummefar.

"Dirty Dancing" spiller i Tivoli de næste tre måneder. Derefter tager skuespillerne til Aarhus, hvor de spiller i knap en måned. Og næste sommer bliver musicalen sat op i Operaen i København.


Sponsoreret indhold