Kendte6. august 2020

Katy Perry sender sin støtte til Ellen DeGeneres

Katy Perry og andre kendisser sender deres støtte til den skandaleramte Ellen DeGeneres
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sfgfh.jpg

Ellen DeGeneres' image som en boblende sød, åben og imødekommende tv-vært er efterhånden krakeleret i så høj en grad, at hende kendisvenner nu må komme hende til undsætning.

Flere kendte stjerner har givet udtryk for deres støtte til Ellen DeGeneres. Senest har den amerikanske sangerinde Katy Perry officielt valgt side i den kontroversielle skandale sag om tv-værten.

- Jeg ved godt, at jeg ikke kan tale på vegne af andres oplevelser udover min egen, men jeg vil gerne anerkende, at jeg kun har haft positive oplevelser at tage med fra min hos med Ellen og "The Ellen Show", lyder det fra den 35-årige Katy Perry.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg tror, vi alle har været vidne til lyset og den konstante kamp for ligestilling, som hun har bragt med sig.

Hollywood-manageren Scooter Braun har også forsvaret Ellen og kaldt hende et "betænktsomt, modigt menneske, der repræsenterer det, der er rigtigt".

Ellens egen kone, den 47-årige Portia de Rossi, har også via de sociale medier skrevet, at hun "står ved Ellens side" og har i samme omgang takket de angiveligt mange fans for deres støtte.

Kollegakomerikeren Kevin Hart har også på Instagram forsvaret tv-værten.

- Jeg har kendt Ellen i årevis, og jeg kan helt ærligt sige, at hun er en af de fedeste mennesker på hele fucking planeten. Hun har behandlet min familie og mit team med kærlighed og respekt fra dag ét.

Det er dog ikke kun Ellen DeGeneres selv, der er blevet mødt af negative historier og anklager i forbindelse med "The Ellen DeGeneres Show".

Flere ansatte på tv-programmet er blevet anklaget for racisme og deskrimination. Noget Ellen i et åbent brev til sine ansatte har undskyldt og taget ansvar for.

De seneste måneder, har der floreret adskillige historier og beretninger om et giftigt og ubehageligt arbejdsmiljø bag scenerne på det populære talkshow "The Ellen DeGeneres Show".

Anklagerne resulterede blandt andet i et Warner Bros. påbegyndte en undersøgelse af arbejdsmiljøet på tv-programmet, ligesom der har floreret adskillige rygter om, at tv-netværket overvejer at erstatte Ellen DeGeneres til fordel for en anden eventuelt mindre kontroversiel tv-vært.

Kevin Hart sender sin støtte til Ellen DeGeneres:

null

Sponsoreret indhold