Kendte 16. november 2020

Katherine Schwarzenegger åbner op om moderskabet: - Det er virkelig svært at sove

Det er ikke nyt at høre; ”du skal sove, når din baby sover”. Men det er altså ikke alle nybagte mødre, der har lige nemt ved lige netop det.
Foto: MEGA

Selvom det er godt og vel tre måneder siden, at den 30-årige forfatter Katherine Schwarzenegger blev mor for første gang, da hun fødte hende og mandens, Chris Pratt, 41, første fælles barn.

Så er det ikke fordi, alting er en dans på roser for det nybagte forældrepar, og noget tærer mere på hende end andet.

Det afslører hun i sin seneste live med tvillingesøstrene Brie og Nikki Bella, der selv begge blev forældre for tre måneder siden på det sociale medie Instagram.

I liven snakkede de tre nybagte mødre nemlig om de lidt sværere øjeblikke, der følger med, når familien udvides.

- Jeg synes, man helt sikkert har øjeblikke, hvor det er sværere end andre dage. Og du kan have dårlig samvittighed over for din partner, eller du kan ønske, at du bare vil gøre alting godt igen, fortæller Katherine og uddyber:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Hele ideen om at sove, når din baby sover – for mit vedkommende, jeg aner ikke, hvordan man gør det. Hvordan kan du sove, når din baby sover, for hvordan får du så overhovedet lavet noget i løbet af dagen?

Og lige netop det med at få indhentet søvnen, det er altså noget af det, som Katherine Schwarzenegger særligt kæmper med.

- Jeg har ikke formået at gøre det. Det er virkelig svært, når du skal have indhentet din søvn.

Det var tilbage i slutningen af april, stjerneparret kunne afsløre, at de to ventede deres første fælles barn. Deres lille pige, Lyla Maria Schwarzenegger kom til verden i starten af august måned.

”Jurrasic World”-skuespilleren Chris Pratt har I forvejen sønnen Jack på otte år sammen med sin ekskone Anna Faris.

Sponsoreret indhold