Kendte5. februar 2024

Katherine Diez' flygtige kærlighedsliv: Kendte mænd i lange baner

Kærligheden mellem Katherine Diez og Adam Price er kuldsejlet. Han er langt fra den eneste mand fra kendiasland, den udskældte influencer har kastet sin kærlighed på. SE og HØR giver dig listen her
Katherine Diez, influencer, litteraturanmelder og kulturdebattør.
Katherine Diez har de seneste otte år datet kendte mænd og klatret op ad den sociale rangstige.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Stor mystik efter Adam Price og Katherine Diez-brud: Det er forsvundet!

- Adam, il primo uomo, som godt ved, hvor stærk jeg selv er, men som alligevel vil bære mig gennem alle tiders kriser og lade mig sove og gakke ud og holde om mig og give mig kærlighed og sandhed i alle ord og gerninger.

Sådan skrev 34-årige Katherine Diez i et storladent svulstigt opslag for bare et halvt år siden.

Plagiatskandalen var dog en krise, manusforfatteren og madøret ikke var villig til at bære hende igennem.

I weekenden annoncerede Adam Price således på sin instagramprofil, at han og Diez er gået fra hinanden.

56-årige Adam Price er ikke det første danske kendisnavn, Diez har noteret i sin lille sorte bog. Langt fra. Hendes liv i det danske kulturmekka tog sin spæde begyndelse allerede i 2015, og siden har hun klatret op ad den sociale rangstige.

I 2015 scorede hun således sin første kendiskæreste, da hun fandt sammen med skuespiller Martin Hestbæk, 52. Mest kendt fra de skrå brædder, men også for ”Hotellet”, som kørte i bedste sendetid på TV 2 i de tidlige 00’ere.

Røde Orm .Sommeren 2018 går det løs i Ulvedalene i Dyrehaven, når vikinge-eventyr Røde Orm får premiere på sjælland
Skuespiller Martin Hestbæk, 52, har tidligere dannet par med Katherine Diez. Han følger stadig influencerens gøre og laden på Instagram.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Hvornår forholdet sluttede, har ikke været muligt at finde frem til, men de dannede fortsat par i sommeren 2016. Året efter slog hun sine velplejede kløer i den 24 år ældre musiker Kenneth Thordal.

Hun har daddy-issues

Han befandt sig i sit livs største sorg efter at have mistet sin yngste datter. I et interview med Alt for damerne har han tidligere fortalt, hvordan den blonde bogbitch, som hun yndede at kalde sig, hev ham op fra mørket.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-05/2019_02_26_femina_kenneth_thordal_0034.jpg
Kenneth Thordal, 58, fandt sammen med Katherine Diez kort efter, han mistede sin yngste datter Fiona.
 Foto: Ulrik Jantzen

I interviewet adresserer han samtidig elefanten i rummet.

- Ja, bare ved at være menneske og være til stede. Men prøv at høre … selvfølgelig er der noget grotesk i, at den store datter flytter, og den lille datter dør – og så flytter den unge kvinde ind. Har hun daddy-issues? Ja, selvfølgelig har hun det i et eller andet omfang, når hun er sammen med en mand, der er 24 år ældre, end hun selv er.

- Har jeg datter-issues? Ja, klart. Og det kan lyde helt forkert, for det er ikke noget med, at så bliver hun en erstatningsdatter, jeg er jo ikke blevet hendes far, men selvfølgelig ligger der nogle psykologiske mekanismer indenunder, det er jeg ikke blind for. Det er indlysende, lød det hudløst ærligt.

Da interviewet i april 2019 fandt sted, dannede de fortsat par, men løbet af året foretog hun en romantisk udskiftning.

For i november samme år afslørede Diez, at hun havde fundet sit livs kærlighed i daværende klimaminister Dan Jørgensen, 48.

- Jeg har genlæst verdenslitteraturens største romantikere og først rigtigt fundet mening i dem nu; jeg har revideret min tro på meningen med livet, følt mig som Christopher Columbus i min opdagelse af det forjættede land og lært et nyt sprog.

- Hjertets. Flydende. Altopslugende. Med schwung, overgivelse og inderlig, inderlig stolthed og lykke. Jeg tænker: Det er sådan her, Zeus må have haft det, første gang han løftede tordenkilen, lød det.

Dans status som minister åbnede for alvor porten til den kulørte verden med de røde løbere, og Diez var med sin ministerkærlighed til flere premierer og andre popkulturelle arrangementer, hvor pressen står klar til at give de kendte opmærksomhed.

OPGAVE: Optagelser til TV 2 Charlie-showet ”Året der gak”.  Her rød løberDATO: 20211208STED: Falkoner salenJOURNALIST: Alexander Borch Nielsen  og Laura Dalgaard HansenFOTOGRAF: Hanne Juul
Katherine Diez var Dan Jørgensens plus 1, da TV 2 inviterede til årskavalkade.
 Foto: Hanne Juul

Alting har dog en ende. Få dage inde i 2022 afslørede Dan, at det var slut mellem ministeren og bogormen.

- Livet går ikke altid som man håber og tror. Heller ikke for os. Vi har besluttet, at vi ikke længere skal være kærester, skrev både Dan og Diez synkront på deres sociale platforme og tilføjede:

- Ingen drama eller vrede. Der er stadig meget kærlighed, omsorg, humor og forståelse imellem os, så vi fortsætter med at være de bedste venner.

Der gik og ikke lang tid, før Amor ramte plet igen.

I juni 2022 nåede Diez toppen af rangstien, da hun gaflede den folkekære tv-kok Adam Price.

Deres relation begyndte ganske professionelt, har hun tidligere fortalt i podcasten ”Hva’ så? med Christian Fuhlendorff”. For længe før de blev kærester, bad Adam Diez kaste et blik på noget arbejde, han havde lavet.

Man kan som bekendt ikke bestille en bekræftelse i, at ens værk er for fedt, når man sender det til en anmelder, og det var da heller ikke tilfældet her. For Diez gav Price sin uforbeholdne mening.

- Og så sagde jeg, det var sgu ikke lige noget for mig, og så blev han sådan helt what what, hvad hvad? For det var jeg den eneste, der havde sagt, beretter hun.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-05/_hjp7261-1.jpg
Lørdag stod det klart - Katherine Diez og Adam Price er fortid
 Foto: Hanne Juul

Selv om det måske ikke lige var det, Adam havde håbet at høre, førte det alligevel noget godt med sig.

- Så syntes han, at han skulle lære mig at kende, for det syntes han alligevel var interessant.

Adam må dog have spurgt sig selv, hvor godt han egentlig kendte Diez, da nyheden om hendes plagiat og efterfølgende CV-fusk så dagens lys.

Nu er Katherine Diez fortid i Adams liv.

Sponsoreret indhold