Kendte5. februar 2024

Stor mystik efter Adam Price og Katherine Diez-brud: Det er forsvundet!

Kendiskokken annoncerede forleden på Instagram, at forholdet mellem ham og den skandaleramte litteraturanmelder var slut, men nu er opslaget væk
Opgavebeskrivelse: Premiere, The ProducersSted: Det Ny Teater, KøbenhavnFotograf: Lars H.LaursenJournalist: Helle Skram de Fries og Jan KörnerOptagelsedato: 2022.09.22
Adam Price breakede nyheden og hans og Katherine Diez' brud i weekenden. Nu er hans opslag dog forsvundet på mystisk vis.
 Foto: Lars H. Laursen

Det er vist næppe gået manges næser forbi, at Katherine Diez befinder sig i en kæmpe skandale, hvor hun er blevet anklaget og taget i at plagiere tekster i sit arbejde.

Skandalen har forårsaget en sand mediestorm, og forleden udmøntede stormen sig i et brud mellem hende og Adam Price.

I et langt skriv på Instagram forklarede kendiskokken, at Katherine Diez har "brug for at nulstille, hele og bygge sig selv op", og at hun har indset, at hun skal gøre det alene.

Adam Price skrev videre, at han og litteraturanmelderen derfor var blevet enige om "tage afsked med hinanden og skilles i kærlighed".

Break-up-opslaget blev citeret i noget nær adskillige af de danske medier, men her to dage senere er det dybfølte skriv fra Adam Price dog på mystisk vis forsvundet fra hans Instagram igen.

Det var i hvert fald ikke til at se sent søndag aften, ligesom det mandag morgen stadig ikke dukker op på hans profil med knap 50.000 følgere.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-05/1.jpg
Sådan ser det ud, når man mandag morgen prøver at se opslaget.
 Foto: Screenshot

SE og HØR har forsøgt at række ud til Adam Price for at høre, hvad der er sket med opslaget, men han er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Det vides derfor ikke, om kendiskokken har skjult opslaget midlertidigt, eller om han har slettet det helt.

Adam Price og Katherine Diez stod frem som kærester i sommeren 2022.

Udover det er kommet frem, at hun har plagieret flere tekster gennem sin tid som litteraturanmelder, er der også blevet sået tvivl om, hvorvidt Katherine Diez faktisk har den bacheloruddannelse i dansk, som hun hidtil har påstået.

Sponsoreret indhold