Kendte25. april 2020

Karsten Ree lader børnene låne millioner: Søn køber kendisoase

Nordsjællandsk luksusejendom er solgt til milliardærens ældste søn, som måtte bede kreditforeningen om lån
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/carsten_ree.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Selv om han er arving til en milliardformue, så blev Karsten Rees søn Christian nødt til at bede kreditforeningen om hjælp, da han forleden købte en af Danmarks mest attraktive boliger.

37-årige Christian Ree har sammen med kæresten Cecilie Rolbøl Correll overtaget den afdøde koncertarrangør Arne Worsøes 573 kvadratmeter store stråtækte luksusejendom i Vedbæk.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/ree_soen_2.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Arne Worsøe, der døde i 2013, foran ejendommen, som nu er overtaget af Ree-dynastiet. (Foto: Ritzau Scanpix)

Selv om prisen på landejendommen ramte 27,75 millioner kroner, så gik handlen i orden, for realkreditinstitutter låner tilsyneladende gerne penge ud til en Ree.

Fører stafetten videre

Christian Ree er af sin kræftramte far udset til at føre stafetten for familiens milliarder videre, og for fem år siden blev han sat i spidsen for de fleste af Ree-dynastiets forretninger.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/ree_soen.jpg
 (Foto: Ólafur Steinar Gestsson)

37-årige Christian Ree går i sin fars fodspor og har nu fundet en passende direktør-bolig. (Foto: Ólafur Steinar Gestsson)

Selv om det fortsat er 74-årige Karsten Ree, der har det afgørende ord, når store beslutninger skal tages, så har Christian nu ansvaret for den daglige ledelse af mange af familiens virksomheder, der omfatter alt fra safarirejser og dyrkning af fødevarer til golfbanedrift, shipping og meget andet.

Arbejdet og det store ansvar i farmands butik udløser en solid direktørløn og bestyrelseshonorarer. Kombineret med realkreditforeningens velvilje over for Ree-navnet har det gjort Christian Rees seneste ejendomskøb muligt.

Det nye hjem, som ligger på en nordsjællandsk bakketop, har gennem tiden været besøgt af et hav af kendisser.

Kendisser flokkede til

Internationale stjerner som Cliff Richard, Barbara Hendricks og Harry Belafonte har haft deres gang på den afsides beliggende landejendom, der blev bygget lige efter 2. verdenskrig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/cliff.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Cliff Richard har ofte været i Danmark – og besøgte indimellem Arne Worsøe i hans hjem. (Foto: Claus Poulsen)

Danske navne som Peter Schmeichel, Per Pallesen, Isabell Kristensen – Worsøes svigerdatter – og selvfølgelig Linje 3, som Worsøe var manager for, har også festet hjemme hos Arne Worsøe, der indtil sin død i 2013 var ven med stjerner som Elton John og Diana Ross og tillige Danmarks førende koncertarrangør.

Nabo til Christian Kjær

Christian Rees mondæne hjem ligger på en 22.584 kvadratmeter stor grund, som grænser op til den tidligere hofjægermester Christian Kjærs jorder.

Men køb af Sandbjerggård, der er sat til salg for 52 millioner kroner, har ifølge Christian Ree overhovedet ikke været på tale.

– Det har jeg slet ikke råd til, siger han til SE og HØR.

Selv om Christian Rees kommende hjem emmer af hygge, så er der tale om en armeret bunker, hvor man ikke behøver frygte ubudne gæster.

Arne Worsøe oplevede, at røvere forsøgte at trænge ind i hans hjem, og derfor ofrede han en formue på sikring af ejendommen. Ud over massiv overvågning er der armerede døre og forstærkede vinduer samt et sikkerhedsrum, hvor man kan søge tilflugt og tilkalde hjælp, hvis det stik mod alle odds alligevel lykkes nogen at bryde ind.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/ree_soen_1.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Designeren Isabell Kristensen kender om nogen ejendommen, som Ree har købt – hun er gift med Kim Worsøe, søn af Arne. (Foto: Claus Poulsen)

Christian Ree og hans jævnaldrende kæreste Cecilie Rolbøl Correll har i forbindelse med ejendomskøbet lånt 16.650.000 kroner i Jyske Realkredit.

Børnene bor godt

Karsten Rees tre øvrige børn har også gode, dyre hjem.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/janni.jpg
 (Foto: All Over Press)

Karsten Ree bor på Vedbæk Strandvej med sin Janni – og det ændres der ikke ved. (Foto: All Over Press)

47-årige Rikke Ree bor med sin mand på en stor landejendom i Hørsholm. Den betalte de i 2006 5.995.000 kroner for.

Oliver på 26 og William på 24 år bor i hver deres lejlighed på Østerbro i København. Lejlighederne købte de i henholdsvis 2016 og 2019. Oliver Ree betalte 6.750.000 kroner for sin, mens lillebror William slap 6.625.000 kroner for sin. Brødrene lånte ligesom storebror Christian langt de fleste af pengene til boligkøbene i Jyske Realkredit.

Sponsoreret indhold