Kendte 5. marts

Kanye West hader skilsmisse: Som at blive skudt

Den amerikanske rapper er en ærlig mand, og han har derfor ikke svært ved at sætte ord på, hvor skod han synes, det er at blive skilt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skilsmisse er aldrig let. Heller ikke, når du er milliardær og hedder Kanye West. 

Den 44-årige rapper har i løbet af det seneste års tid kæmpet en indædt kamp med ekshustruen Kim Kardashian, efter hun i februar sidste år besluttede at søge om skilsmisse fra "Donda"-rapperen. 

I sommers tydede alt dog på, at parret havde fundet den helt rigtige måde at gå fra hinanden på. Kim Kardashian dukkede blandt andet op til flere af Kanyes musikbegivenheder, og hun var sågar på scenen med ham iklædt en imponerende Balenciaga-brudekjole.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA, Ritzau Scanpix

(Foto: MEGA, Ritzau Scanpix)

Men i løbet af de seneste mange måneder, er tingene i den grad gået skævt for det celebre ekspar. Det er der mange forskellige årsager til, men Kim Kardashians romance med den unge "SNL"-komiker Pete Davidson har bestemt ikke hjulpet på rapperens humør.

Som at få tæv og blive skudt

Fredag satte Kanye West endnu en gang ord på, hvad han gennemgår for tiden, og det er tilsyneladende ikke let. Det sker via et Instagram-opslag, hvor rapperen og Yeezy-designeren har delt at digt om sin skilsmissesmerte. 

Her sammenligner han blandt andet skilsmisse fra "The Kardashians"-stjernen med at få tæv i offentligheden, ikke at kunne trække været, at blive kvalt langsomt og at blive skudt. 

- Divorce feels like your kids were snatched from your control/ Divorce feels like you’ve been shot and traffic is slow/ Divorce feels like heavy breathing/ Divorce feels like grandma never got over that cold/ Divorce feels like suffocating/ Barely breathing, skriver han. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Sådan lyder hele det digt, som Kanye West har delt på sin Instagram-profil. Det er uvist, hvorvidt der er tale om at musikprojekt, eller om Kanye blot har fundet sin indre poet frem. (Foto: Instagram)

Det stærke budskab fra rapperen kommer mindre end 48 timer, efter Kim og Kanye officielt blev eklæret single af retten i Los Angeles. Noget, som den 41-årige Kimmy K i månedsvis har ønsket sig. 

Det betyder blandt andet, at Kim Kardashian ikke længere hedder Kim Kardashian West - noget, hun har heddet, siden parret blev gift i Italien i 2014. 

Kim Kardashian spildte da heller ikke tiden og ændrede inden for 24 timer sit navn på alle sine platforme på de sociale medier, ligesom det også rygtes, at hun har store planer om at lave om på en af sine millionvirksomheder. 

Kim Kardashian og Kanye West har sammen fire børn: North på otte, Saint på seks, Chicago på fire og Psalm på to. 

Sponsoreret indhold