Kendte 5. marts

Kim Kardashian har droppet West: Nu skal alt laves om

Singlestatus, navneændring og store forretningsplaner. Kim Kardashian har travlt med at komme af med Kanye West
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hele verdens realitydronning, Kim Kardashian, er efter en lang og intens kamp langt om længe blevet erklæret officielt single. 

Onsdag kom "The Kardashians"-stjernen nemlig et skridt tættere på at få skilsmissen helt på plads, efter en dommer godkendte hendes anmodning om at få lov til kalde sig en fri kvinde. 

Med sin nyfundne singlestatus har Kim også skiftet navn. Siden hun blev gift med Kanye West tilbage i 2014 har hun officielt heddet Kim Kardashian West, men nu er det helt farvel til rapperefternavnet. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Instagram

Efter seks års ægteskab har det slut med at hedde Kim Kardashian West - både på de sociale medier og på de officielle papirer. (Foto: Instagram) 

Blot 24 timer efter hun blev erklæret officielt single af retten i Los Angeles, droppede Skims-grundlæggeren sit "West"-navn på alle sine sociale medier inklusive Instagram og Twitter. 

Store forretningsændringer

Det er dog langt fra det eneste navn, den 41-årige realitystjerne har planer om at lave om på. 

Der skal nemlig ske store ting med Kims populære makeupbrand, KKW Beauty. Brandet, der er opkaldt efter hendes nu gamle navn, Kim Kardashian West, skal nemlig også have nyt navn. 

Ifølge The Sun er der planer om, at brandet i fremtiden skal gå under navn SKKN. En lokal salon i New York med det navn har dog stillet sig solidt i vejen for den store navneændring. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Kim Kardashian er i fuld gang med at få West helt ud af sit liv. (Foto: MEGA) 

Kim Kardashian søgte i februar 2021 om skilsmisse fra den 44-årige Kanye West, og alt tyder på, at den armenske skønheder gør alt, hvad hun kan for at få skilsmissen på plads så hurtigt som muligt. 

Den garvede ordsmed derimod har adskillige gange modsat sig skilsmissen, ligesom han også flere gange har meddelt offentligheden, at han drømmer om at vinde Kim og sin familie tilbage igen

Sponsoreret indhold