Kendte16. maj 2023

Kæmpebrøler: Gustav Salinas eks ude af firmaet

Mulle har ifølge CVR-registeret forladt direktionen i Salinas Slik
Gustav Salinas og Niels-Peter Goido, bedre kendt som Mulle, er stadig kolleger, understreger reality-fyren.
Gustav Salinas og Niels-Peter Goido, bedre kendt som Mulle, er stadig kolleger, understreger reality-fyren.
 Foto: Hanne Juul

I sidste måned kom det frem, at Gustav Salinas og Mulle med det borgerlige navn Niels-Peter Goido var gået fra hinanden.

De bedyrede begge, at bruddet var sket i fred og fordragelighed, og at de begge ville fortsætte deres parløb i Salinas Slik, som de havde store planer for.

AF CVR-registeret fremgår det dog, at Mulle trådte ud af direktionen den 10. maj.

Der er dog ikke tale om et stort drama, der har udspillet sig på bagkant af bruddet, som han stadig slikker sårene fra, understreger Gustav Salinas i en sms til SE og HØR.

- Der er tale om en fejltagelse fra min advokats side, forklarer han.

Fejlen er sket, da Gustav købte sin tidligere partner Jan Jensen, som indtil nu har ejet 10 pct. af Salinas Slik, ud af virksomheden.

- Mulle er stadig en stor del af virksomheden, og i næste uge vil han også stå som direktør igen, forsikrer Gustav, som altså nu ejer samtlige 100 pct. af firmaet.

Han fortæller, at hans tidligere partner havde et ønske om at prøve noget nyt, og derfor fik Gustav mulighed for at købe ham ud.

- Jeg er utroligt glad for at kunne fortsætte med Mulle ved min side, da vi har store ambitioner for Salinas Slik. Nu bliver det meget nemmere, da de kun er os, der skal træffe de afgørende valg, lyder det fra Gustav.

Sponsoreret indhold