Reality10. maj 2023

Gustav Salinas tilbage på singlemarkedet: Vælter i tilbud fra unge fyre

Der er stor interesse for den garvede realitydeltager Gustav Salinas, der for ganske nylig sprang ud som single
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Gustav Salinas er stadig ikke helt klar til at date på ny.
 Video: Mikael Rieck

Det er ikke meget mere end en måned siden, at den 32-årige fitnessguru afslørede, at han og Mulle, med det borgerlige navn Niels Goido, var gået hver til sit.

Og selv om Gustav Salinas er en ganske populær fyr på særligt datingapp’en Grindr, så tyder noget på, at realitystjernens hjerte stadig ikke er helet og klar til at blive udsat for andres kærlighedshistorier:

– Jeg tror, det bliver lidt hårdt for mig – jeg er jo lige blevet single, så det kan måske være, det bliver lidt akavet, fortæller Gustav Salinas da SE og HØR møder ham på den røde løber forud for premieren på den romantiske komedie ”Love Again” i MovieHouse i Hellerup.

Han forklarer videre, at han endnu ikke er begyndt at date efter bruddet fra sin nu ekskæreste Mulle – men at han til gengæld får rigeligt med tilbud:

Selv om Gustav og nu ekskæresten Mulle ikke længere danner par, driver de stadig deres forretning sammen.
Selv om Gustav og nu ekskæresten Mulle ikke længere danner par, driver de stadig deres forretning sammen.
 Foto: Dan Mariegaard

– Jeg får rigtig mange beskeder, og jeg er faktisk overrasket over, hvor unge de efterhånden er, forklarer Gustav Salinas og understreger, at flere af de interesserede ofte blot er mellem 20 og 21 år gamle.

– Det er lige lidt for ungt.

Venner og forretningspartnere

Selv om Gustav og Mulle ikke længere danner par, så er planen, at de fortsat skal drive Salinas Slik videre i fællesskab.

Hunden Bella bor nu hos Gustav:

– Han vil selvfølgelig stadig passe hende engang imellem, da vi som sagt stadig arbejder sammen og drømmer om at tage Salinas Slik til nye højder. Det er her vores fokus vil være, forklarede Gustav i et opslag på Instagram i begyndelsen af april.

Sponsoreret indhold